Kaartverkoop Oost-Arnhem – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

Kaartverkoop Oost-Arnhem – Dalto/Klaverblad Verzekeringen

Aanstaande zaterdag 5 maart staat de dubbele ontmoeting tegen Dalto/Klaverblad Verzekeringen uit Driebergen op het programma. Een bekende tegenstander. OA en Dalto troffen elkaar de afgelopen jaren al vaker. De wedstrijd van OA 2 start om 15.15 uur. Het hoofdprogramma start om 17.00 uur.

De reserves van OA wachten nog op een eerste overwinning, maar dat zou zomaar eens tegen Dalto kunnen zijn. Zeker met de support van het thuispubliek is het team tot verrassingen in staat. Na de overwinningen op KCC en Blauw-Wit wil OA 1 deze lijn uiteraard voortzetten. En Dalto moet daarin het volgende slachtoffer worden. Dalto won afgelopen zaterdag weliswaar van TOP uit Sassenheim, maar OA is niet van plan de wedstrijdpunten cadeau te geven. Eén ding staat buiten kijf, support van de eigen OA aanhang doet wonderen, zo was te zien tegen KCC. Kom dus allemaal kijken en aanmoedigen. Ook de gasten uit Driebergen zijn met een bus supporters aanwezig, dat belooft een mooie sfeer en ambiance voor deze wedstrijd.

Kaarten voor de wedstrijd zijn enkel online te koop https://tickets.oost-arnhem.nl. Alle (spelende)leden, ereleden, donateurs en sponsoren van Oost-Arnhem hebben een unieke persoonlijke code gekregen om gratis toegang te krijgen tot de thuiswedstrijden van Oost-Arnhem. Deze is gelijk aan de code van de vorige wedstrijd.
Heb je geen code ontvangen of ben je deze kwijt, stuur dan een e-mail naar: tickets@oost-arnhem.nl.

Let op! Er is geen kaartverkoop aan de deur.

Tot zaterdag.

© 2022 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.