Joyce Teunissen-de Boer wordt komend seizoen toegevoegd aan trainersstaf

Joyce Teunissen-de Boer wordt komend seizoen toegevoegd aan trainersstaf

Nieuws van de topsportcommissie:

Joyce Teunissen-de Boer(44jr.) wordt met ingang van komend seizoen toegevoegd aan de trainersstaf van de selectie van Oost-Arnhem. Joyce zal als assistent samen met Henco verantwoordelijk zijn voor het 1e team. In de praktijk houdt dat in dat zij samen trainingen- en besprekingen voorbereiden en leiden waarbij de hoofdtrainer eindverantwoordelijk is. Ook de coaching van wedstrijden zullen zij samen voor hun rekening nemen!!!

Joyce zal bij de individuele trainingen(1e trainingsavond in de week) zich richten op de persoonlijke ontwikkeling van de spelers van de gehele selectie zoals dat tot op heden door Emiel wordt gedaan.

Wij wensen Joyce veel succes bij onze selectie!!!

Namens de Topsport Commissie,

Raymond Damen en Frank van het Kaar

 

Wie ben ik:

Joyce Teunissen-de Boer geboren en getogen in Apeldoorn, gehuwd met Marcel en moeder van 2 jongens, Jesse van 19 jr. en Mika van 16 jr. Ik ben door mijn ouders al vroeg met korfbal bij Apollo’69 in aanraking gekomen. Mijn ouders speelden allebei en mijn vader was scheidsrechter.

Als 6-jarige ben ik begonnen met de wedstrijden spelen en heb alle jeugdteams doorlopen, waarna ik vervroegd over ging naar het 1e team dat destijds in de overgangsklasse speelde. Nadat Atalante en Steeds Hooger fuseerden heb ik besloten mijn focus te verleggen naar het trainersschap. Als jong meisje gaf ik al training aan de welpjes en gaandeweg in de oudere jeugd, waarbij de C1 en B1 het meest succesvol waren met deelnames aan in totaal 5 NK’s.

Daarna ben ik doorgestroomd naar de senioren om met het 2e team aan de slag te gaan, waarmee we in het 2e seizoen kampioen werden en promoveerden. Door intern verloop bij het 1e team werd ik overgezet naar de hoofdmacht van KV Apeldoorn. Door een veelheid aan vertrekkende spelers kreeg ik de taak om te werken aan teamverbinding en het terugkrijgen van plezier in het spel, wat in corona-tijd best lastig is.

Ik kijk ernaar uit om volgend seizoen met veel enthousiasme aan de slag te gaan!!!!

© 2022 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.