Joop Wallbrink bv Schilders- & Glaswerken nieuwe sponsor van Oost-Arnhem

Joop Wallbrink bv Schilders- & Glaswerken nieuwe sponsor van Oost-Arnhem

Bijzonder trots dat wij onze nieuwe bord- en wedstrijdtafel-sponsor aan u mogen presenteren: Joop Wallbrink bv!

Joop Wallbrink is een zeer goede bekende van Oost-Arnhem met een Oost-Arnhem hart. Een vaste en zeker ook fanatieke supporter bij de thuiswedstrijden van OA1. Des te fijner dat wij een mooie sponsorovereenkomst met elkaar hebben gesloten voor de komende zes (!) jaar, daar spreekt vertrouwen uit.

Joop Wallbrink bv heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het bijna gerenoveerde clubhuis. Binnenkort kan iedereen zijn puike vakwerk bewonderen waar wij met z’n allen nog jaren plezier aan gaan beleven en trots onze gasten gaan ontvangen. Mede dankzij Joop Wallbrink krijgen wij een clubhuis om trots op te zijn!

Wat en wie is Joop Wallbrink bv schilders & glaswerken?

Er stroomt blauw-wit bloed door de aderen van Joop Wallbrink. De hele familie Wallbrink heeft gekorfbald en samen met zijn vrouw Diny praten we over meer dan 50 jaar korfbalervaring! Ruim 11 jaar voorzitter van de ontspanningscommissie van Oost-Arnhem, trainer van de A1 en oprichter van de OA carnavalsclub. Kortom deze naam behoeft geen nadere introductie bij Oost-Arnhem.

Naast een kloppend korfbalhart levert Joop Wallbrink bv vakwerk af met schilderwerk, wand- en spuitafwerking, glasservice en bouwkundige werkzaamheden. Een echt familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar een begrip in de regio is. Zowel zakelijk als particulier levert dit Duivense bedrijf haar diensten aan. Als u een schilderklus of het vervangen van glas van plan bent, u weet nu waar u moet zijn: Joop Wallbrink bv.
U kunt binnenkort zelf het vakwerk bewonderen in het clubhuis!

De naam Joop Wallbrink bv zal de komende zes jaar te zien zijn de sponsorborden langs het veld en in de zaal en met een groot logo op de nieuwe wedstrijdtafel bij de thuiswedstrijden in de zaal van OA1. Daar zijn wij blij mee omdat hiermee ook de presentatie in de zaal van Oost-Arnhem steeds professioneler wordt.

Heb je vragen over schilder- en/of glaswerk-klussen in het huis, bezoek de website en neem vooral contact op met Joop Wallbrink bv.

Nog meer sponsornieuws?

De komende weken hopen wij nog meer sponsornieuws te brengen van bedrijven die Oost-Arnhem willen ondersteunen in al haar activiteiten. Mocht u ondernemer zijn, uw bedrijf onder de aandacht willen brengen en daarmee Oost-Arnhem steunen, neem gerust contact op met de sponsorcommissie. Gerthy Starink en Remy Emons kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. In overleg kan (bijna) alles is hun insteek. De sponsorcommissie is bereikbaar via mail; sponsoring@oost-arnhem.nl of spreek 1 van hen aan langs het veld of in de kantine. 3.

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.