De laatste loodjes

De laatste loodjes

Ons clubhuis is bijna klaar. Deze week gaat aannemer Denzo bijna al zijn werkzaamheden afronden en volgende week geven de schilders van Wallbrink de ‘finishing touch’. Maar er is nog een flinke klussenlijst waar wijzelf als leden van Oost-Arnhem mee aan de slag moeten. Daarom is er op zaterdag 6 april een extra klusdag. Zoals al aangekondigd moet er flink worden gepoetst: kleedkamers, muren, douches, vloer en niet te vergeten de ramen. Kun je deze ochtend meehelpen schoonmaken, stuur even een berichtje.

Aan de buitenzijde van ons clubhuis komt een nieuw looppad richting de deuren van de nieuwe kleedkamers. Het gras moet een deel worden uitgegraven en nieuw zand moet worden gestort. Kortom, we hebben sterke handen nodig die een uurtje willen scheppen! Geef je op!

In het clubhuis zijn er veel zaken die moeten worden bevestigd. Toiletrolhouders, spiegels, haakjes, noem maar op. Ben je handig met de schroefmachine, geef je op!

Dus schoonmakers, klussers, harde werkers. Kom helpen!


Grote schoonmaak-klusdag clubhuis
Zaterdag 6 april 2019
10.00 – 12.00 uur

Laat even weten als je komt: Guido (06 – 22588618)

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.