Jasper Broenink versterkt selectie OA

Jasper Broenink versterkt selectie OA

Jasper Broenink (30jr.) heeft besloten met ingang van komend seizoen de selectie van Oost-Arnhem te komen versterken. Door verandering in werk & prive situatie heeft hij de kans aangegrepen om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan en dat is om samen met zijn broers actief te zijn in 1 selectie. Jasper is zijn korfbal loopbaan gestart bij Rheko te Rheden. Na 2 jaar senioren heeft hij op zijn 20e de overstap gemaakt naar DVO in Bennekom, waar hij 3 jaar in het 1e team heeft gespeeld en in die tijd ook voor Jong-Oranje en het grote NL-Team is uitgekomen(11caps). 

Daarna maakte Jasper de overstap naar streekgenoot VADA/KV Wageningen waar hij liefst 6 jaar in het vlaggenschip speelde en in de zaal 2 kampioenschappen in de hoofdklasse behaalde. Jasper kijkt er heel erg naar uit om samen met zijn broers een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van Oost-Arnhem. Wij zijn verheugd Jasper te mogen verwelkomen!

Namens de Topsportcommissie,
Raymond Damen & Frank van het Kaar

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.