i-Commit en Lekkerbuiten.NU verlengen sponsorcontract met Oost-Arnhem

i-Commit en Lekkerbuiten.NU verlengen sponsorcontract met Oost-Arnhem

Wij zijn zeer trots om te melden dat de sponsorcontracten met i-Commit en Lekkerbuiten.NU met drie jaar verlengd zijn. Mooi om te zien en te ervaren dat de relatie met onze sponsors goed is. Zo goed dat de mooie samenwerking is verlengd met drie jaar.

Sponsorovereenkomst Oost-Arnhem – Lekkerbuiten.NU
De komende drie jaar hangt er weer een Lekkerbuiten.NU sponsorbord langs ons veld aan de van Maerlantstraat met de ondertekende sponsorovereenkomst.

Michiel de Boer en Patrick Horstink bij ondertekening sponsorovereenkomst

Wie is Lekkerbuiten.NU?
Michiel de Boer is met zijn bedrijf Lekkerbuiten.NU geen onbekende in Arnhem Noord. Michiel is sociaal cultureel werker van beroep en heeft een grote passie voor sport.
Hij weet mensen te motiveren op sportief gebied en ze laten inzien dat ze veel meer kunnen dan ze zelf denken. En motiveren kan Michiel, je hoort de bootcamp-groepen vaak al van verre aankomen in de buurt en het enthousiasme spat er vanaf, bij hemzelf en zeker ook bij de bootcampers. Lekkerbuiten.NU is vooral actief in Arnhem Noord en regelmatig maakt Michiel geregeld gebruik van het Oost-Arnhem terrein.

Je kunt bij Lekkerbuiten.NU terecht voor; bootcamp, trailrunning, personal training en body/mind lessen. Voor alle lesvormen geldt dat ze buiten plaatsvinden, weer of geen weer. Interesse gewekt? Het is mogelijk een gratis proefles te volgen. Kijk op Lekkerbuiten.NU voor verdere info, roosters en tarieven. Bellen kan ook met Michiel de Boer op 0653-524949.

Sponsorovereenkomst Oost-Arnhem – i-Commit
De komende drie jaar is en blijft i-Commit een veel geziene sponsor op en rond onze velden. Langs het veld hangt de komende drie jaar een sponsorbord en i-Commit staat met een logo op de wedstrijdshirts van de B2 en de C2! Wij hebben, mede dankzij Rien Balder, de sponsorovereenkomst met drie jaar verlengd. Rien Balder, vader van Nanna (B2) en Thorsten (C2) is enthousiast medewerker bij i-Commit.

Rien Balder en Patrick Horstink voor het sponsorbord i-Commit

Wie is i-Commit?
i-Commit is een bedrijf met een uitgebreide kennis in de installatiebranche. De naam van het bedrijf zegt het al, ‘commitment’ is belangrijk en daar maken zij het verschil mee.
i-Commit levert geen handjes maar een concrete bijdrage aan uw project dankzij de expertise van haar specialisten. Voor meer informatie wat i-Commit allemaal kan  en doet, kijk op www.i-commit.nl

Nog meer sponsornieuws?
De komende weken hopen wij nog meer sponsornieuws te brengen van bedrijven die Oost-Arnhem willen ondersteunen in al haar activiteiten.

Mocht u ondernemer zijn, uw bedrijf onder de aandacht willen brengen en daarmee Oost-Arnhem steunen, neem contact op met de sponsorcommissie. Gerthy Starink en Remy Emons kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. In overleg kan (bijna) alles is hun insteek. De sponsorcommissie is bereikbaar via mail; sponsoring@oost-arnhem.nl of spreek 1 van hen aan langs het veld of in de kantine.

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.