IT GIET OAN!

IT GIET OAN!

IT GIET OAN!

We gaan er met z’n allen voor. Een ruime hoeveelheid van de stemmers, 94% van de Oost-Arnhemmers wordt warm van de voorgestelde aanpassingen aan ons clubhuis.
We krijgen hele veel positieve opmerkingen en de vraag: ‘wanneer we kunnen beginnen? Dat is mooi! Het is natuurlijk belangrijk dat er draagvlak is voordat we ergens mee beginnen, en dat draagvlak is er.

Wat was uw mening?
* 94 % van Oost-Arnhem wordt erg warm van het pimp-plan clubhuis
* ruim 50% denkt graag mee over de aanpak en de uitvoering
* ruim 75% helpt graag mee met de uitvoering van de pimp-actie
Dat is een mooie score en dat betekent dat we aan de gang gaan.

Hoe nu verder?
We gaan niet over 2 nachten ijs en bereiden zaken graag goed voor. Een belangrijke stap hebben we inmiddels al gezet, ook financieel, met onze daksponsor! In januari (een goed begin is het halve werk) zal er een nieuw dak komen op ons clubhuis. Mogelijk gemaakt door onze nieuwe hoofdsponsor: De Boer Dakbedekkingen uit Putten.
We zoeken nog een paar mannen die mee willen helpen met het schoonmaken van het huidige dak. Aanmelden kan via sponsoring@oost-arnhem.nl

Pimpplan
Wij hebben de afgelopen periode al veel goede vragen en aanvullingen ontvangen. Graag inventariseren we op een paar momenten alle opmerkingen, tips en tops voordat we een definitieve tekening maken. We plannen binnenkort een paar momenten waar iedereen kan doorgeven welke tips er nog zijn of zaken waar we rekening mee moeten houden.
We geven de momenten door via facebook en website.

Op basis van de input die u ons geeft, stellen we een definitief plan met een begroting op.
Hiermee weten we welk bedrag er nodig is en bij elkaar gebracht moet worden om het clubhuis te pimpen. Maar dat gaat zeker lukken want 50% van de leden denkt graag mee en 75% helpt graag mee. Met de vele handen gaan we het voor elkaar krijgen.

Hoe doen we dat?
Als sponsorcommissie proberen we natuurlijk zoveel mogelijk sponsors te vinden maar we kunnen ook allerlei acties verzinnen die niet alleen leuk zijn voor de leden maar ook voor sponsors om te sponsoren. Bijvoorbeeld een sponsorloop of voor elk gescoord doelpunt verdien je iets, Valentijnhartjes maken en langs brengen bij mensen die dat nodig hebben, statiegeldflessen ophalen, heitje voor een karweitje en ga zo maar door.
Wij nodigen graag bevlogen en enthousiaste Oost-Arnhemmers uit die nu alvast leuke acties willen bedenken en voorbereiden om genoeg geld in te zamelen.
Aanmelden kan via: sponsoring@oost-arnhem.nl

Vervanging van het dak van het clubhuis
Een belangrijk startpunt van het pimpplan van het clubhuis is de vervanging en isolatie van het dak. We hebben zaterdag 13 januari 2018 gepland om het dak leeg te ruimen. Zoals iedereen weet, staat het gras en zelfs bomen op het dak dus we hebben een aantal mannen nodig die willen meehelpen om al het puin, gras en grind van het dak te halen. Vele handen maken licht werk en ook leuk werk, dus meld je aan om mee te helpen via sponsoring@oost-arnhem.nl

We gaan jullie op de hoogte houden van belangrijke data, acties en vorderingen.
Bij vragen: sponsorcommissie Oost-Arnhem

Meehelpen?

Als je je nu al wilt aanbieden dan kan dat via sponsoring@oost-arnhem.nl dan nemen wij snel contact met je op. Helpen kan op vele verschillende manieren: technisch inzicht in de verbouwing, sloopwerk, communicatie, coördinatie verbouwing, bedenken acties om geld binnen te krijgen etc.

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.