Borg kledinglijn Oost-Arnhem

Borg kledinglijn Oost-Arnhem

Voor het gebruik van de wedstrijdshirts wordt er een borg van € 15,- betaald. Deze borg is bedoeld als dekking voor het gebruik van de wedstrijdkleding, maar is niet de vervangingswaarde van een wedstrijdshirt als je deze kwijtraakt.

De selectie (OA 1 en 2) hebben naast een wedstrijdshirt ook een inschietshirt, trainingspak, rokje of broekje en een sporttas. Ook de selectieleden betalen dezelfde borg als de overige leden, maar bij kwijt raken van een van de producten moeten zij betalen voor vervanging daarvan.

Sommige teams, naast de selectie, worden ook gesponsord, deze betalen ook borg, maar hebben niet zelf hun shirtje in bezit.

Betalen borg

Het betalen van de borg gaat via een online formulier, klik hier. Nadat het formulier is ingevuld en u online heeft betaald dan zal de kledingcommissie contact opnemen voor het passen van het wedstrijdshirt.

Terug ontvangen borg

Als u besluit te stoppen als spelend lid en het wedstrijdshirt heeft ingeleverd bij de kledingcommissie, dan kunt u de borg terugvragen via het retourformulier, klik hier. De borg ontvangt u dan binnen drie weken op uw ingevulde rekeningnummer.

De leden van de selectie die stoppen met spelen of in een lager team gaan spelen, leveren het ontvangen pakket in (wedstrijd- en inschietshirt, trainingspak, rokje of broekje en sporttas).

 

 

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.