Jeugdtoernooi

Jeugdtoernooi

Helaas door de Coronavirus kan het jeugdtoernooi 2020 niet doorgaan.


Op zaterdag 20 juni 2020 organiseert korfbalvereniging Oost-Arnhem weer het jeugdtoernooi met voor het eerst de mogelijkheid om te overnachten en een feestavond. Natuurlijk zal de dag invulling van het jeugdtoernooi gelijk blijven en is het een mooie afsluiting voor veel verenigingen.

Hieronder een opsomming van de belangrijkste informatie voor het gehele weekend:

Jeugdtoernooi 2020
Net als de afgelopen jaren stellen we de verenigingen in de gelegenheid om zich in te schrijven voor het jeugdtoernooi. De verenigingen kunnen inschrijven in verschillende poules.
Elke vereniging levert minimaal één scheidsrechter, bij deelname van meerdere teams verwachten we ook meer scheidsrechters.

Net als vorige jaren zullen wij dit jaar voor de F-jeugd weer een verkort programma hanteren, maar ook de laagste E-jeugd teams zullen tot uiterlijk 14.00 uur spelen. 

Kamperen/overnachten
Overnachten is mogelijk voor de deelnemers en hun begeleiders van het jeugdtoernooi. Ook leden hebben de mogelijkheid om te overnachten. Overnachten is mogelijk vanaf 16 jaar. Ben je jonger dan 16 jaar en wil je toch overnachten dan zal er een ouder aanwezig (blijven overnachten) moeten zijn die verantwoordelijk is.

Jij bent welkom vrijdag 19 juni 2020 vanaf 16:00 uur om uw tent en bagage op het terrein te stallen en u dient uiterlijk zondag 21 juni om 12:00 uur het terrein te verlaten.

Voor het overnachten hebben wij enkele regels opgesteld. Deze zijn belangrijk en worden streng nageleefd. Daarnaast is aanmelden verplicht. Bekijk de regels hier.

Mee-eten vrijdag- en/of zaterdagavond

Tijdens het jeugdtoernooi zullen wij op vrijdag- en zaterdagavond iedereen de mogelijkheid bieden om mee te eten. Op vrijdag zal er een pastamaaltijd worden aangeboden en op zaterdagavond zal er voor de feestavond een BBQ plaats vinden.

Het aanmelden hiervoor staat open voor iedereen en ook de vrijwilligers van oost-arnhem zullen zich hiervoor moeten aanmelden. Aanmelden kan met onderstaande button.

Programma

Het programma van het gehele weekend ziet er als volgt uit:

Vrijdag:
16.00 uur – kampeerterrein open;
18.00 – 20.00 uur – Pastamaaltijd; (aanmelden verplicht)
20.00 – 23.59 uur – Clubavond; (invulling volgt nog)

Zaterdag:
08:00 – 09:30 uur – ontbijtbuffet voor kampeerders;
10.00 – 17.00 uur – jeugdtoernooi;
14.15 uur – Prijsuitreiking F en jongste E-jeugd;
17.15 uur – Prijsuitreiking overige teams;
18:00 uur – Barbecue; (aanmelden verplicht)
20.00 – 23.59 uur – Feestavond; (invulling volgt nog)

Zondag:
08:00 – 10:30 uur – ontbijtbuffet voor kampeerders;
12:00 – Kampeerterrein leeg.

Als toernooicommissie hebben wij veel complimenten gehad die natuurlijk voor ons allen zijn. Maar er zijn natuurlijk altijd verbeterpunten, laat die ons a.u.b. weten via toernooi@oost-arnhem.nl.

© 2022 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.