Alle Korfbal League-duels live via Eyecons.com

Alle Korfbal League-duels live via Eyecons.com

De wedstrijden van de (Reserve) Korfbal League worden in een ‘kale’ sporthal gespeeld, maar de fans kunnen alle wedstrijden volgen. Deze worden live uitgezonden via het Korfbal Platform van Eyecons.

Daarvoor dien je je eenmalig (kosteloos) te registreren op: Eyecons.com/login en klik op Registreren. Accepteer de voorwaarden, het tweede vakje hoeft niet te worden gevinkt. Heb je al een account aangemaakt, dan kun je daar in het vervolg inloggen. Kies op de pagina met de diverse sporten voor Korfbal of Korfbal met de toevoeging Reserve Korfbal League.

Bekijk de wedstrijden van je keuze op laptop, pc, mobiel of tablet.

Wil je de wedstrijden naar je tv streamen, kies dan één van de volgende mogelijkheden (met dank aan kvtop.nl voor het uitzoeken).

Sluit een HDMI-kabel aan tussen je PC en TV en selecteer de juiste ingang op je TV.

  • Heb je AppleTV dan kan je hem vanaf je mobiel / tablet naar je AppleTV streamen. Klik daarvoor op het AppleTV icoontje in de Eyecons player.
  • Maak je gebruik van een Google ChromeCast, laadt de Eyecons player dan in de Google Chrome browser en klik op het cast icoon.
  • Heb je een SmartTV dan kan je natuurlijk altijd rechtstreeks via de webbrowser van je TV naar Eyecons.com.
    Met name over Smart TV’s is veel verwarring, hele nieuwe TV’s (waaronder Samsung) hebben een interne Chromecast ingebouwd. Bij Samsung heet deze functionaliteit Samsung Smart View. Mocht je TV hierover beschikken dan kan je er direct naar toe casten met het cast icoon in de Eyecons player vanaf je smartphone.

Samsung Smartphone gebruikers.
LET OP! Ga NIET met Samsung Internet maar WEL met Google Chrome Internet naar www.eyecons.com. De Samsung-internetbrowser ondersteunt geen casting functionaliteit op dit moment.

Tevens zijn er vele apps die zogenaamde screen mirrorring naar een SmartTV kunnen doen.

Kijk je op een tablet:

  • Heb je een op Android gebaseerd tablet en een google Chromecast, ga dan met de Google Chrome browser naar eyecons.com en klik op het cast symbool.
  • Heb je een Apple tablet (Ipad) en Apple TV, ga dan met Safari of Firefox naar eyecons.com en klik op het cast symbool.

Elke Smart TV: Heb je een SmartTV, dan kan je natuurlijk altijd rechtstreeks via de webbrowser van je TV naar Eyecons.com. Met name over Smart TV’s is veel verwarring, hele nieuwe TV’s (waaronder Samsung) hebben een interne Chromecast en vaak ook ApplePlay ingebouwd. Bij Samsung heet deze functionaliteit Samsung Smart View. Mocht je TV hierover beschikken dan kan je er direct naar toe casten met het cast icoon in de Eyecons player vanaf je smartphone.

© 2022 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.