Zomerfeest/BBQ/BINGO!!!

Zomerfeest/BBQ/BINGO!!!

Aan alle leden van Oost-Arnhem, maar ook aan alle ouders, broertjes, zusjes, oma’s, opa’s, tantes, ooms, neven, nichten, vriendinnen en vrienden van Oost-Arnhemmers, hebben jullie je al aangemeld voor de BBQ tijdens het Zomerfeest op zaterdag 8 juni?

Je kunt je t/m uiterlijk zondag 2 juni inschrijven. DOEN! NU?

Korfbalvereniging Oost-Arnhem

Inmiddels hebben wij meer informatie over de (SUPER) BINGO die wij tijdens het Zomerfeest gaan houden. Volgens de organisatoren wordt deze ongekend. Geloof je ons niet bestudeer onderstaande flyer dan maar eens goed.

De Bingokaarten voor de Jeugd (t/m de B) reiken wij, op naam, in de week van 3 juni uit op de trainingen. Je kan alleen meespelen met de Bingokaarten waar jouw naam op staat. Er zijn 3 jeugdrondes, iedereen krijgt dus een setje van 3 Bingokaarten in 3 verschillende kleuren.

Wanneer er bijv. een broertje en/of zusje (t/m de B leeftijd) meekomt dan kunnen zij, voorafgaand aan de Bingo, bij de Bingotafel gratis een setje van 3 Bingokaarten halen.

M.b.t. de SUPER BINGO: Wanneer het ons niet lukt om minimaal 75 bingokaarten voor deze SUPER ronde te verkopen, dan wordt elk verkochte Bingokaart per direct een lot en maken wij er een loterij van. De organisatie gaat dan verder met het verkopen van Bingokaartloten in de weken na 8 juni, net zolang totdat er minimaal 75 zijn verkocht. De trekking zal dan z.s.m. daarna plaatsvinden onder toeziend oog van minimaal 2 bestuursleden. Hopelijk zal dit niet nodig zijn!!!

© 2024 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.

Ontdek meer van Korfbalvereniging Oost-Arnhem

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder