Winst tegen Meervogels 1

Onderweg richting Zoetermeer zag het weer er niet best uit. Veel regen en wind. Tijdens de wedstrijd bleek dit alles nog mee te vallen en we begonnen met een goede focus aan deze wedstrijd tegen de Meervogels. Een jonge ploeg die we 2 jaar geleden al waren tegen gekomen in de zaal.

Een goede start van onze kant betekende 2-0 en geleidelijk liepen we weg van Meervogels naar een 2-7 stand. Er werd goed in de breedte gescoord en vooral Willemien was moeilijk af te stoppen door de tegenstander.

In de rust stond er 5-11 op het scorebord en we wisten dat als we direct goed door zouden gaan dat deze punten voor ons zouden zijn. Bij Meervogels waren er ook goede acties maar de afronding was veel minder dan die van ons. Dit zette zich voor in de tweede helft waarbij het 15 minuten voor tijd wel gespeeld was.

Dide, Anouk en Tim mochten zich nog laten zien in 1 en speelde de wedstrijd nog lekker mee.
Uiteindelijk werd het 14-22. Een mooie uitslag. De derde gewonnen uitwedstrijd en dat is best knap te noemen.

Volgende week komt Rohda op bezoek.
Scores: Matthijs: 7 (4strw), Thijs 3, Willemien 3, Rick 4, Bas 2, Nynke 1, Tim 1, Anna 1

© 2024 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.