Winst op Rohda uit A’dam

Winst op Rohda uit A’dam

Rohda 1, normaliter een ploeg waar wij het door de jaren heen lastig tegen hebben. Normaliter… Spijtig voor Rohda is het afgelopen seizoen praktisch het complete 1ste en een aantal spelers van het 2de gestopt of naar een andere club vertrokken. Dit was ook aan de ranglijst te zien aangezien ze nog op 0 punten uit 4 wedstrijden stonden, wij daarentegen zijn het seizoen beter begonnen en hadden al 6 punten uit 4 wedstrijden behaald, voor ons op het oog een wedstrijd zonder al te veel druk en een mooie kans om de goede lijn door te zetten.

Dan de wedstrijd, uiteraard bestaat er altijd een kans van onderschatting, daarom waren we vastberaden om scherp en met een goede focus te starten en direct een gat te slaan. Het niveauverschil was al snel te merken en na ongeveer 10 minuten stond er een stand van 8-0 op het scorebord, het gat was geslagen en eigenlijk was direct de hele wedstrijd beslist.

De rest van de wedstrijd waren we de bovenliggende partij en er was in de 2de helft ruimte om spelers van 2 na hun eigen goede wedstrijd wat speelminuten te geven. Al met al niet zo’n spannende wedstrijd maar veel belangrijker is dat de 2 punten in Arnhem bleven. 

Toch nog een vervelend einde met Matthijs die in de laatste seconde geblesseerd raakte aan zijn enkel, we hopen allemaal op een spoedig herstel!

Na een toch wat relaxte trainingsweek nu weer de volle focus op zaterdag waar Heerenveen op bezoek komt, een fysiek sterke ploeg van een ander kaliber dan Rohda en wederom voor ons een mooie uitdaging om onze 2de plek vast te houden en naar een goed uiteinde van het 1ste helft veld te werken.

We hopen jullie zaterdag weer langs de lijn te zien!

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.