Winst en koploper hoofdklasse A

Na een succesvolle reeks overwinningen gingen we vol vertrouwen de auto’s in richting Reduzum voor de wedstrijd Mid-Fryslân vs Oost-Arnhem. Evenals de vorige wedstrijden schoten we weer als een raket uit de startblokken. Een snelle voorsprong van 4 doelpunten was de comfortabele voorsprong gedurende de eerste helft(rust 7-11).

Mid-Fryslân paste 2 verschillende verdedigende tactieken toe. In het vak van Rick werd met veel druk verdedigd, waar in het vak van Willemien achterverdedigd werd. De verdedigende tactieken werden bestreden met lange aanvallen maar het miste nog aan de absolute scherpte, mede ook door de soms sterke wind. Mid-Fryslân kon met moeite de korf vinden waardoor we beetje bij beetje weg konden sluipen. 11-20 is een uitslag waar we enorm trots op zijn.

Na de wedstrijd hoorde we dat Wageningen van Tempo verloren had waardoor wij de trotse koploper zijn van de hoofdklasse A. Zaterdag is de laatste veldwedstrijd tegen SCO waar we onze trouwe toeschouwers graag weer willen zien!

© 2024 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.