Voorbeschouwing OA2 en OA1

Voorbeschouwing OA2 en OA1

Aanstaande zaterdag is het voor onze selectie weer een belangrijk weekend. Het tweede wil haar ongeslagen status behouden en ons eerste wil van de laatste plaats af. Lees hieronder de voorbeschouwing om beide wedstrijden.

DCS 3 – Oost-Arnhem 2

Zaterdag mag Oost-Arnhem 2 afreizen naar Eindhoven voor wederom een topper in de reserve overgangsklasse A. Ditmaal op een tijdstip dat normaal is gereserveerd voor de pupillen. Er wordt gespeeld tegen DSC 3, een team met de nodig League ervaring in de benen. Met een gezonde dosis zelfvertrouwen kijken we uit naar deze krachtmeting. Lukt het ons om opnieuw de koppositie met succes te verdedigen?

De Meeuwen 1 – Oost-Arnhem 1

Zaterdag gaat OA op bezoek bij de meeuwen die hun 2 punten verdient hebben tegen wageningen. Het team waar OA niet van kon winnen afgelopen week.
De neuzen moeten bij OA weer dezelfde kant op om te zorgen dat we net als vorig seizoen weer goed gaan functioneren als team.
De Meeuwen zet goede wedstrijden neer als team en heeft alleen afgelopen weekend tegen kcc met groter verschil verloren. Een fanatiek team staat er dat zonder Bart Nieuwenweg voor goede resultaten knokt.
Die werklust zullen wij minimaal moeten evenaren om de punten mee naar arnhem te nemen.

 

 

© 2018 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.