Verslag: HKV 2 – Oost-Arnhem 2

In de regen vertrokken wij met volle moed richting Den haag. Geen wedstrijd voor ons dus we konden rustig aan omkleden, bespreken en gaan warmlopen, om 1 uur het fluitsignaal van de scheids te krijgen dat we gingen beginnen.

Na 6 min stonden wel 3-1 achter en bleven vrijwel de gehele eerste helft achter HKV aan lopen. Eerste helft hebben wij een rendement van 30% waar HKV van 50%. Net voor rust scoren wij nog een keer waar hun antwoord direct op volgt. We gaan de rust in met 15-10.

Na een goede en duidelijke bespreking in de rust komen wij vol moed weer terug het veld op. Klaar om HKV in te maken. Het begint goed, scoren meteen 4x. Waar HKV de eerste helft arrogant was en fysiek wisten wij hier 2de helft veel beter mee om te gaan en werd het al snel 15-15. Frustratie leek bij hun op te lopen, waar wij onze kop erbij hielden, mooie aanvallen neerzetten en doelpunten maakten. Verdedigend konden we hun goed onderdruk zetten waaruit veel 1 schots aanvallen volgden. Bij heet laatste fluitsignaal was de stond uitgelopen naar 16-22!

© 2024 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.