Verbouwing Clubhuis OA nr 6 – Tegelzetten

Verbouwing Clubhuis OA nr 6 – Tegelzetten

Dinsdag 18 december tref ik Johan, onze zeer betrokken architect, Guido en drie tegelzetters aan in het clubhuis. In twee dagen tijd zijn er al heel veel tegeltjes verwerkt. Hoeveel?

Als ik vrijdag rond het middaguur het clubhuis weer bezoek is het een drukte van belang. Prachtig werk leveren de tegelzetters, en het sloop- en breek- en opbouwwerk is deze week echt begonnen. De doorbraken zijn gerealiseerd. De kleedkamers en doucheruimtes krijgen vorm. Je moet nu goed kijken wat er allemaal gebeurt. Een botte pech met de bus van de tegelzetter, kapot carter, leidt tot enige strijdbare opstelling, maar volgende week is het kerst en dan liggen de meeste werkzaamheden stil.

Ik wens alle mannen alle goeds in het nieuwe jaar en een fijne kerst. Voorzichtig met vuurwerk roept men mij na. Wellicht volgende week dan toch maar weer eens in het clubhuis kijken en/of nog weer eens terugkijken op 2018, het jaar waar alle begon.

Jouke

© 2019 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.