Verbouwing Clubhuis OA nr. 20 Bar en afscheid

Verbouwing Clubhuis OA nr. 20 Bar en afscheid

In de jaren ‘60 kende Oost-Arnhem haar eerste clubgebouwtje. Het leek wel een snoeptent. Bekijk vooral de foto’s. Oost-Arnhem bestaat al sinds 1929, en heeft het dus lange tijd zonder clubhuis en kleedruimtes moeten stellen. Je vraagt je wel eens af hoe dat dan ging! Nu moeten we zuinig zijn op en koesteren wat er is bereikt.

Te vroeg om alle betrokkenen erin mee te nemen. En dat ligt misschien ook niet op mijn weg, als jullie Clubhuis-Verbouwings-Verslaggever. Alleen zonder de historie te kennen, begrijpen we het heden minder goed. Lex, Rob, Dennis en Dennis 2.0, Richard, de MOC-ers Ab, Jan, Toon, Frans, de ploeg tegelzetters en glasjongens, de schilders Walbrink, Remy, Gerthy, André en Johan en Guido, Patrick en Raymond, Frank en het OA-Bestuur, OA-clubleden en wie nog meer.

Ruud en zijn mannen hebben gezorgd voor de server en allerlei technisch voorzieningen. De kabel is gelegd! Bijzonder is de samenwerking tussen André en Leo. Lamellenfrees en kantenfrees. Deze mannen verstaan een vak. Prachtig eikenhouten bar. Ondergetekende mocht het allemaal mee beleven. Natuurlijk gaan er dingen fout maar ik bekijk het altijd van de positieve kant. Wat een geweldig clubhuis! Een dank je wel voor allen die hebben meegeholpen. Ik neem kort afscheid van de mannen, en hoop ze nog wel eens terug te zien.

En volgende week maar weer eens in het clubhuis kijken. Want we zijn nog niet klaar.

Jouke

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.