Van de topsportcommissie:

Van de topsportcommissie:

Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat we erin zijn geslaagd om Bastian van Essen te overtuigen zijn korfbal carrière bij Oost-Arnhem voort te zetten. Na vele jaren SKF en succes in de jeugd bij DVO A1 kiest Bastian ervoor om komend seizoen de selectie van Oost-Arnhem te komen versterken.

Ron Steenbergen & Frank van het Kaar

Mijn naam is Bastian van Essen, 22 jaar oud en nog thuiswonend bij mijn ouders in Veenendaal.
Dit is dan ook de plek waar ik ben opgegroeid als korfballer bij SKF. Ik speel korfbal sinds mijn 6e jaar.

Als korfballer heb ik in 2018 een uitstapje gemaakt DVO, waar ik 1 jaar in de A1 heb gespeeld en 1 jaar in de selectie. De mooiste momenten uit deze periode waren toch wel de twee finales die ik heb mogen spelen met als hoogtepunt de zaalfinale in een bomvol Ziggo Dome.

Na twee seizoenen bij DVO ben ik teruggegaan naar mijn oude club waar ik tot heden speel.
Toen Oost-Arnhem mij op vakantie in Kos heeft “lastig gevallen” met een belletje hoefde ik niet lang na te denken om een aantal keer mee te komen trainen.

Buiten het korfbal om volg ik een duale studie, namelijk verpleegkunde op de CHE. Zoals ik al aangaf is dit duaal dus werk ik 32 uur. Ik ben spoedverpleegkundige en daarnaast begeleid ik mensen met niet aangeboren hersenletsel.

Ik vind Oost-Arnhem attractief korfbal spelen met veel uitstraling. Ik ben leuk ontvangen en kijk er daarom naar uit om komend seizoen aan te sluiten. Ik wil mij graag ontwikkelen en dat kan zeker in de korfballeague 2 met deze spelers en staf.

Ik heb enorm veel zin om aan deze uitdaging te beginnen. Spreek me gerust aan voor een gesprekje, vind ik alleen maar gezellig. Jullie zullen me niet over het hoofd zien, want ik ben 1,99 meter groot.

Tot snel!

Groetjes Bas

© 2024 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.

Ontdek meer van Korfbalvereniging Oost-Arnhem

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder