Van de topsportcommissie:

Van de topsportcommissie:

Opnieuw mogen we een nieuwe aanwinst aankondigen.
Meike van Hout zal komend seizoen de overstap maken van DVO A1 naar de selectie van Oost-Arnhem. Hoewel Meike nog een jaar in de junioren mag blijven, kiest zij weloverwogen voor een overstap naar de senioren. We heten Meike van harte welkom en wensen haar heel veel succes!!!

Ron Steenbergen & Frank van het Kaar

 

Meike van Hout:

Ik ben Meike van Hout, 17 jaar oud. (Ondertussen 18?🤣) Oorspronkelijk kom ik uit Gemert een dorpje in Brabant maar ik woon nu op kamers in Arnhem. Ik studeer voor voeding & leefstijl adviseur in Ede en loop daarvoor ook stage in Arnhem.

Toen ik 10 jaar was ben ik begonnen met korfbal bij de Korfrakkers in Erp, mijn moeder speelde daar dameskorfbal, mede door haar ben ik daar ook begonnen.

Na 2 jaar dameskorfbal te hebben gespeeld droomde ik ervan wereldkampioen te worden en maakte ik de overstap naar DSC in Eindhoven om gemengd korfbal te kunnen spelen. Om mij nog verder te ontwikkelen ben ik daarna naar DVO gegaan om met de B1 in de hoofdklasse te spelen.

De laatste 2 seizoenen speelde ik in DVO A1, waar we vorig seizoen de Play-Offs haalden en dit seizoen zelfs de zaalfinale in een bomvol Ahoy. (die we helaas nipt verloren…., maar desondanks was dit tot dusver het hoogtepunt in mijn korfbalcarrière)

Ik vind het een gave kans om in de Korfballeague 2 te spelen en mij daar nog verder te ontwikkelen!

Groeten Meike

© 2024 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: Cherry Hosting

Ontdek meer van Korfbalvereniging Oost-Arnhem

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder