Update Jeugdtoernooi Oost-Arnhem

Update Jeugdtoernooi Oost-Arnhem

Elk jaar vindt aan het eind van het jaar op ons veld een fantastisch jeugdtoernooi plaats. Dit jaar gaat het toermooi helaas niet door. We hebben niet voldoende aanmeldingen waardoor het niveauverschil in de verschillende categorieën te groot wordt. Dit doet afbreuk aan het speelplezier en de kwaliteit van het toernooi. We willen die graag waarborgen vandaar dat dit besluit is genomen.

Enkele verenigingen die al jaren ons toernooi bezoeken, hebben na corona dit jaar eigen activiteiten op 25 juni waardoor zij niet kunnen komen. Volgend seizoen zullen deze verenigingen er wel weer zijn en gaan wij ervanuit dat de verenigingen die zich dit jaar hadden aangemeld ook weer zullen komen. Deze week zullen wij het overgemaakte bedrag voor deelname, overnachten en eten terugstorten.

Volgend jaar juni verwelkomen we graag weer alle verenigingen en ploegen om er een mooi en sportief evenement van te maken!

© 2023 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.