Trainersnieuws van de Topsport commissie

Trainersnieuws van de Topsport commissie

Zoals ieder jaar worden er in de maanden januari en februari evaluatiegesprekken gehouden met de spelers over de trainers/begeleiders van de selectie. Dit jaar is voor het eerst ook de A1 daarin meegenomen. Aan de hand van een vooraf opgestelde vragenlijst worden de gesprekken voorbereid en krijgt een ieder een half uur “spreektijd”. Nadat alle gesprekken hebben plaatsgevonden wordt er een eind evaluatie samengesteld en deze met de betreffende trainers besproken.

Aan Steven en Bandi van de A1 is aangegeven dat wij graag nog een jaar met hen doorgaan. Met Andre vd Haar van het tweede team hebben we samen besloten om de prettige samenwerking na 3 jaar niet voort te zetten. We vinden beide dat het na 3 succesvolle seizoenen (kampioen veld vorig seizoen en een gedeelde 1e plaats zaal dit jaar) tijd is om ieder een nieuwe weg in te slaan. Met good-old Ron Steenbergen gaan we “gewoon” nog een jaartje door!

Met de opvolging voor het 2e team zijn we de afgelopen weken druk geweest en hebben onlangs Wouter van Steenbergen vastgelegd om komend seizoen samen met Ron onze 1e selectie te gaan begeleiden. Wouter zal hierbij als trainer/coach eindverantwoordelijk worden voor OA2 en trachten hen op een nog hoger plan te brengen.

Wouter is voor mij geen onbekende, aangezien hij nu de trainer/coach van DVO B1 is. Hij is een jonge (29 jr.) ambitieuze trainer die al 12 jaar jeugdteams  bij zijn club DVO training geeft en zich nu graag verder wil ontwikkelen bij de senioren. De vrijgekomen plaats naast zijn naamgenoot Ron Steenbergen ziet hij als een hele mooie kans om in de luwte van een ervaren “rot” de fijne kneepjes te leren. Daarnaast is hij voornemens om te zijner tijd de cursus KT 4 te gaan volgen.

Namens de Topsport Commissie,

Frank van het Kaar

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.