Terugblik Jeugdkamp 2018

Terugblik Jeugdkamp 2018

Het zit er weer op, het Jeugdkamp 2018 in Ommen! We kunnen met 89 deelnemende jeugdleden en bijna 30 leiding terugkijken op een fantastische week dat dit keer in het teken stond van “OA gaat op wereldreis”.

We zijn de week begonnen met enkele (bos)spellen. De dagen daarna hebben we tijdens onze wereldreis o.a. 13 km kano gevaren (met opdrachten) en 21 km gefietst (weer met opdrachten). Ook met de OA supportsvereniging zijn we weer heel creatief geweest en hebben we mooie borden gemaakt voor langs het veld. Op woensdag hebben we de bucketlist gedaan in Ommen en ’s avonds was het Casino met o.a. Bingo, roulette en black jack.

Op donderdag was het verrassingsuitje met een bezoek aan Walibi (AB), Hellendoorn (CD) en een speelboerderij (EF). Natuurlijk was deze week heel erg vermoeiend en kwam de relax dag op vrijdag als geroepen. Lekker zwemmen in een heel leuk zwembad.

Onze keukenbrigade heeft ervoor gezorgd dat ook de inwendige mens goed verzorgd was. Daarbij werden ze op dinsdag ondersteund door een extra team van Pizzabakkers. Ruim 100 pizza’s zijn er gebakken voor alle aanwezigen. De week is afgesloten met een gezellige BBQ en aansluitend een feestavond.

Wil je het allemaal nog eens terugzien? Dat kan want er is weer een jeugdkamp film gemaakt. Klik hier voor de link naar YouTube.

Wij vonden het een fantastische week en hopen dat jullie volgend jaar weer mee gaan!

Kampcie

© 2018 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.