Start dakrenovatie 13 januari

Start dakrenovatie 13 januari

Nog enkele helpers gevraagd!

Zoals jullie de afgelopen tijd hebben kunnen lezen, wordt het dak van ons clubhuis vernieuwd. Als het weer het toelaat, halen we 13-1 het oude dak leeg maar daar hebben we nog enkele helpers bij nodig. Het gaat puur om het leeghalen van het bestaande dak dus het hebben van 2 rechterhanden is echt geen vereiste. Goede zin om je handen even flink uit de mouwen te steken wel en je hoeft die week ook niet naar de sportschool. Dakdekker Frank Bongers is ook aanwezig met enkele anderen om mee te helpen en alles in goede banen te leiden. Het mooist is als je een hele dag kunt helpen, maar wanneer je alleen de ochtend of middag kunt is dat ook goed. Vele handen maken licht werk en dan kunnen wij als het meezit, ‘s middags ook nog bij het eerste gaan kijken. Voor iets te eten en drinken tijdens het werk, wordt gezorgd.

De hulp is alleen gevraagd voor zaterdag 13-1 want het aanbrengen van het nieuwe dak dat op 20-1 start, wordt geheel door Frank Bongers en collega’s van De Boer Dakbedekkingen geregeld.

Kan/wil je helpen? Opgeven kan door bij voorkeur te mailen naar sponsoring@oost-arnhem.nl of te bellen met Remy Emons op 0654-212805.

Met sportieve groet,

Sponsorcommissie Oost-Arnhem
Gerthy Starink & Remy Emons

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.