Snackbar ‘t Beumertje sponsor van D3

Snackbar ‘t Beumertje sponsor van D3

We zijn trots te melden dat wij weer een enthousiaste sponsor hebben gevonden: Snackbar ‘t Beumertje!

Snackbar 't Beumertje

Gerrit-Jan Beumer heeft een goedlopende snackbar in de buurt (Zaslaan 74) die velen al kennen. Hij hangt al prominent met een sponsorbord langs het veld van Oost-Arnhem.

Snackbar 't Beumertje!

Daarnaast is hij ook trotse opa van May-Britt, spelend in de D3. Dat hij trots is op zijn kleindochter laat hij ook zien door haar team, de D3, te sponsoren en daar zijn wij ook erg blij mee. De D3 gaat de komende 3 jaar vol trots de naam van snackbar ‘t Beumertje uitdragen. Iedereen die  een keer geen zin heeft om te koken, loop vooral binnen bij deze snackbar voor een heerlijke snack of een complete maaltijd.

Snackbar ‘t Beumertje ondersteunt met de shirtsponsoring Oost-Arnhem in haar activiteiten. Alleen zo kunnen wij de leukste vereniging zijn en blijven voor alle leden. Wij roepen dus alle leden op om binnenkort eens binnen te lopen bij ‘t Beumertje!

De komende weken hopen wij nog meer sponsornieuws te kunnen brengen van bedrijven die Oost-Arnhem (willen) ondersteunen in haar activiteiten. Mocht u ondernemer zijn, uw bedrijf onder de aandacht willen brengen en daarmee Oost-Arnhem steunen, neem gerust contact op met de sponsorcommissie. Gerthy Starink en Remy Emons kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. In overleg kan (bijna) alles, is hun insteek.  De sponsorcommissie is bereikbaar via mail: sponsoring@oost-arnhem.nl of spreek 1 van hen aan langs het veld of in de kantine.

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.