Programma OA activiteit – 11 juli 2020

Programma OA activiteit – 11 juli 2020

Zaterdag 11 juli organiseert de kampcie een leuke activiteit voor de jeugd. Hiervoor hebben ca 75 jeugdleden zich aangemeld. Wij gaan er een leuke dag van maken met elkaar!!

Globaal dagprogramma:
Iedereen moet om 8.15 uur aanwezig zijn bij OA. We zullen om 8.00 uur het hek openen. Dat doen we zodat we als leiding ook te tijd hebben om alles voor te bereiden.

We starten met een gezamenlijk ontbijt. Je hoeft dus thuis geen broodje te eten. Na het ontbijt zullen we eerst wat activiteiten op het OA terrein doen. Daarna gaan we naar een andere locatie voor weer een aantal activiteiten. Daar zullen we ook gaan lunchen (broodpakket maak je tijdens het ontbijt).

In de loop van de middag komen we weer terug bij OA. Dan zullen we de dag gaan afsluiten met een heerlijke maaltijd. Zoals aangegeven wordt deze dag dor de Kampcie kostenloos aangeboden. Mocht je tijdens deze maaltijd wat anders willen drinken dan ranja of water dan is hiervoor de kantine geopend. Houd hier eventueel rekening mee door wat klein geld mee te nemen.

Naar verwachting is het programma rond 19.30 uur afgelopen. We zullen de gehele dag in de buitenlucht zijn.

Wat neem je mee?
• A-D jeugd: Kom op de fiets voor vervoer naar de andere locatie. De E-F jeugd gaat met auto’s naar de andere locatie.
• Sportkleding (met sportschoenen, geen lange noppen)
• Bidon (voor water)
• Bestek, Bordje, Mok (voor ontbijt en avondeten)
• Een reserve shirt, je bent de gehele dag actief bezig
• Rugzak (o.a. voor lunchpakket en reserve shirt)

Belangrijk
Stuur uiterlijk 8 juli een mail naar de Kampcie als we rekening moeten houden met een allergie of dieetwensen. Stuur ook een mail indien wij als Kampcie moeten ondersteunen bij het medicijngebruik gedurende de dag. Als je andere vragen hebt, kan je natuurlijk ook mailen (Kampcie@oost-arnhem.nl).

Heb je bezwaar tegen publicatie van foto’s en video’s gedurende deze activiteit, vragen wij je ook om uiterlijk 8 juli een mail te sturen naar Kampcie

Op advies van het RIVM verzoeken wij jullie bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts thuis te blijven en dus niet deel te nemen aan deze activiteit. Dit ter bescherming van je gezondheid en van de andere deelnemers en leiding. Wij hopen natuurlijk dat dit niet nodig zal zijn. Wij zullen ervoor zorgen dat er voldoende desinfecterende zeep aanwezig is.

Tot 11 juli,

Kampcie
Bas, Rick, Jesse, Carin, Mats en Jeroen

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.