Play-off wedstrijd OA 1 – KCC 1 in hal 1

Play-off wedstrijd OA 1 – KCC 1 in hal 1

Vandaag is de kogel door de kerk. De 2de play-off wedstrijd op zaterdag 21 maart 2020 zal worden gespeeld in hal 1 van Valkenhuizen. Hal 4, waar Oost-Arnhem gebruikelijk haar wedstrijden speelt, heeft door de verbouwing van Valkenhuizen een maximale capaciteit van 500 toeschouwers. 

De afgelopen dagen bleek al dat de animo om deze wedstrijd te bezoeken groot was en dat spelen in hal 4 zou betekenen dat niet eens al onze eigen leden, sponsoren, seizoenkaarthouders, ouders, familieleden selectie de wedstrijd zouden kunnen bezoeken. Na een inventarisatie en de voorverkoop onder de leden hebben wij al bijna 500 kaarten verkocht. Dit is inclusief de 175 supporters die KCC zou mogen meenemen.  

Door te switchen na hal 1 is er dus ook voldoende ruimte voor overige geïnteresseerden en extra supporters van KCC.  De voorverkoop is inmiddels gestart en wij hebben nu plaats voor maximaal 900 toeschouwers. (https://oost-arnhem.nl/shop/)

Voor deze wedstrijd zal Valkenhuizen worden omgebouwd tot een kleine “OA ARENA” met aan twee kanten tribunes en staanplaatsen achter de korven. Een DJ zal zorgen voor de sfeer.

Alle thuiswedstrijden op de 21ste zijn inmiddels verplaatst en zullen ruim voor de wedstrijd zijn afgerond. De drie uitwedstrijden zijn ook al bijna allemaal verzet, waardoor sowieso alle leden aanwezig kunnen zijn.

Het programma voor zaterdag 21 maart 2020 ziet er als volgt uit:
13.30 uur – Begin kaartverkoop indien er nog kaarten beschikbaar zijn;
14.00 uur – Zaal open;
15.30 uur – Aanvang wedstrijd Oost-Arnhem 1 – KCC 1;
18.00 uur – Maaltijd: Broodje kipshoarma, met friet en garnituur.  (Online te bestellen)


KNKV legitimatiehouders kunnen (beperkt) kaarten reserveren t/m zaterdag 7 maart, daarna is dit niet meer mogelijk.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen stuur dan een e-mail: play-offs@oost-arnhem.nl.

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.