Pimpplan clubhuis: de kop is er af!

Pimpplan clubhuis: de kop is er af!

Pimpplan clubhuis: de kop is er af!
Update van de sponsorcommissie

Zo de kop is er af! Normaal gesproken begin je met het fundament maar wij niet. Wij zijn begonnen met het dak. En dat ligt er nu op, geïsoleerd en wel. Alleen de randafwerking nog en dan kunnen we er weer een hele tijd van genieten. Met dank aan de mannen van De Boer Dakbedekkingen uit Putten onder aanvoering van Frank Bongers!

3 maart van 13.30 – 16.00 uur Valkenhuizen
Laatste kans aanpassingen tekeningen clubhuis
Wij bieden iedereen de kans om opmerkingen, tips en aandachtspunten door te geven op de al eerder gepresenteerde tekeningen van het clubhuis. Met deze opmerkingen maakt Johan Blokland (opZoom Architecten) de tekening definitief en stellen wij een definitieve begroting op. Met de definitieve begroting kunnen wij acties gaan plannen om het benodigde geld bij elkaar te krijgen.

Johan Blokland en Gerthy Starink staan met de tekeningen van 13.30 tot 16.00 uur op 3 maart in Valkenhuizen bij de kantine klaar om alle goede tips en tops te ontvangen. Pak je kans dus op 3 maart a.s. om het nog beter en mooier te maken!

De Vrienden van Oost-Arnhem
Een initiatief dat er ooit was, maar wat verstoft was, hebben we weer opgepoetst: De Vrienden van Oost-Arnhem/club van 50. We nodigen iedereen uit om lid te worden van de Vrienden van OA door € 50,- of meer te doneren. Jouw naam komt dan op de website te staan en op een nog te maken bord in de kantine. Met het geld uit deze Vriendenclub gaan we dingen realiseren die normaal gesproken niet op de begroting staan en jij mag als Vriend ook meebeslissen over de bestedingen voor de Club. Je kunt ook als team, Vriend worden, dus gezamenlijk geld inzamelen en als vriendenteam op het bord komen te staan. Hoe meer vrienden, hoe meer vreugd!

De Icebucket-challenge?
De Siberische beer ligt op de loer in Nederland met het koufront en dan een icebucket-challenge? Wie weet…

Misschien best een goed idee. In ieder geval om geld in te zamelen voor het clubhuis, want wij willen natuurlijk wel dat er in het jubileumjaar in 2019 (Oost-Arnhem negentig jaar) een gepimpt clubhuis is. Dit gaat helaas niet vanzelf dus wij dagen iedereen uit om leuke acties te verzinnen.

Het begint al aardig te bruisen met ideeën om geld in te zamelen om het pimpplan te kunnen uitvoeren.
We zijn al bezig met het organiseren van een korfbalclinic voor de jeugd volgens de opzet van Korfbalstars.

Er zijn plannen om een veiling te organiseren, wie heeft iets bijzonders dat aangeboden kan worden. Een ding, een dienst die je aanbiedt, een clinic die je geeft, een persoonlijk advies, een caravan, een bijzondere fles wijn, je kunt van alles bedenken.

Veel ideeën en graag nodigen wij creatieve en organisatorische geesten uit om mee te denken. Samen kunnen we meer en samen organiseren is ook veel leuker.

Meldt je aan bij de sponsorcommissie sponsoring@oost-arnhem.nl.

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.