28 apr | Oost-Arnhem 2 – Dindoa 2 (22-11)

Na de deceptie van vorige week stapte OA2 met nieuwe moed het veld in voor de wedstrijd tegen Dindoa 2, een van de andere titelkandidaten. Het team liet zien dat het goed met tegenslag om kan gaan want vanaf het begin was iedereen scherp. Na een paar minuten stond het al 3-2 maar Dindoa kon alleen tot halverwege de eerste helft bijblijven. Met rust stond het 12-8 en was het verschil dus 4.

Het team voerde de afgesproken tactiek goed uit en Dindo kwam niet meer in het spel. Verdedigend stond het als een huis en in de aanval werden er hele mooie doelpunten gescoord. Er werden verder opvallend veel ballen onderschept. In de tweede helft scoorde Dindoa nog maar drie keer en de eindstand was 22-11.

Weer een tegenstander uitgeschakeld op weg naar het kampioenschap, op naar de volgende! De volgende wedstrijd is tegen Drachten thuis op 12 mei, komen jullie allemaal kijken?