OA actief met Ingrid Wolfkamp

OA actief met Ingrid Wolfkamp

Ingrid heeft zich jarenlang ontfermd over het innen van de contributie. Komende zomer geeft zij het stokje door, maar wij willen haar nog één keer in het zonnetje zetten.

Ik ben Ingrid Wolfkamp, 56 jaar en vriendin ( jaja niet getrouwd) van Frank van de Pijpekamp en moeder van Bas en Job. In het dagelijks leven werk ik 26 uur bij de Connectie (gemeente Arnhem, Renkum, Rheden, Rozendaal en West Maas en Waal) als medewerker personeel en salarisadministratie.

Wat heb je als vrijwilliger bij Oost-Arnhem allemaal gedaan? 

In mijn jonge jaren heb ik zelf ook een paar jaartjes bij OA gekorfbald, erg lang geleden 😉, en daarvoor bij EKCA. Sinds onze zoons Bas en Job bij Oost-Arnhem korfballen, zet ik me eigenlijk al in voor de vereniging. Het begon als teammoeder tot het draaien van kantinediensten en van de schoonmaak van het clubhuis tot het maken van de teamfoto’s op onder andere het jeugdtoernooi. Daarnaast ben ik ook wel eens mee geweest als leiding met het jeugdkamp.

De laatste jaren, vanaf 2013, ondersteun ik Babs en zorg ik ervoor dat de maandelijkse contributies worden geïnd. Ik ben er maandelijks mee bezig en het is soms een hele klus. Ik heb begrepen dat Marin in het nieuwe korfbalseizoen het stokje van mij gaat overnemen. Ik wens Marin dan ook veel plezier hiermee. Voordat je het weet doe je dit een aantal jaar, zo snel gaat dat! Ik heb het met veel plezier gedaan.

Voordat Corona uitbrak was ik, samen met Frank, vaak te vinden op het korfbalveld en waren we bijna altijd aanwezig bij de wedstrijden van Bas en Job. Zo ook bij verre uitwedstrijden, dan was het voor ons gelijk een reden om er een gezellig weekendje van te maken. ☺

Waar ben je trots op? 

Ik ben het meest trots op de, soms weinige, vrijwilligers die zich vaak in allerlei bochten wringen naast hun reguliere baan om het toch voor elkaar te krijgen. Het zou daarom nog plezieriger zijn als meer vrijwilligers zich aanmelden waardoor de taken beter verdeeld kunnen worden en het niet altijd op dezelfde mensen aankomt. Maar ook ben ik reuze trots op de vereniging in het algemeen. Ik verheug me om weer een wedstrijdje te kunnen kijken in het zonnetje met een heerlijk drankje. Zonder corona ☺ Voor nu blijf gezond!

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.