Nu-Swift Brandbeveiliging B.V.  bordsponsor Oost-Arnhem

Nu-Swift Brandbeveiliging B.V. bordsponsor Oost-Arnhem

Nu-Swift Brandbeveiliging B.V. hangt de komende drie jaar met een mooi sponsorbord langs het veld van de Oost-Arnhem Arena aan de Van Maerlantstraat.
Oost-Arnhem is een mooie samenwerking aangegaan, waarbij er op het gebied van brandveiligheid, noodevacuatie en BHV/EHBO in het clubhuis ook nog eens alles goed geregeld. Hoe mooi is dat: een win-win situatie!

Nu-Swift nieuwe bordsponsor Oost-Arnhem

Wat en wie is Nu-Swift Brandbeveiliging B.V.?

Via Wesley ten Broek, werkzaam bij Nu-Swift Brandbeveiliging B.V., kwam deze sponsorovereenkomst aan het rollen. Wesley, zoon van Toon en Ans ten Broek, heeft zeker 20 jaar gekorfbald bij Oost-Arnhem en hij was van 2010 tot 2015 teammanager van de selectie van OA1 en OA2. Iemand met een korfbalhart! Mooi dat hij het initiatief nam tot een overeenkomst en ervoor zorg gedragen heeft, dat de (brand)veiligheid en noodevacuatie weer in orde is gemaakt voor Oost-Arnhem.  

Nu-Swift Brandbeveiliging B.V. is de specialist voor brandveiligheid, noodevacuatie en BHV/EHBO. Uiterst deskundige, goed opgeleide medewerkers van Nu-Swift Brandbeveiliging B.V. bieden een compleet aanbod producten, diensten en trainingen. Veiligheid voor alles!. Met een team van ruim 80 gespecialiseerde professionals, ontzorgt Nu-Swift Brandbeveiliging B.V. al 45 jaar vele bedrijven en particulieren in Nederland. Nu-Swift Brandbeveiliging B.V. ondersteunt en adviseert Oost-Arnhem met de sponsorovereenkomst niet alleen op het gebied van brandveiligheid, maar ze ondersteunt ook de club in haar activiteiten. Een sponsor om blij mee te zijn.

Nog meer sponsornieuws?

De komende weken hopen wij nog meer sponsornieuws te brengen van bedrijven die Oost-Arnhem willen ondersteunen in al haar activiteiten en ook nieuws over de plannen van verbouw van het clubhuis en hopelijk de toekenning van aangevraagde subsidies.

Mocht u ondernemer zijn, uw bedrijf onder de aandacht willen brengen en daarmee Oost-Arnhem steunen, neem contact op met de sponsorcommissie. Gerthy Starink en Remy Emons kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. In overleg kan (bijna) alles is hun insteek. De sponsorcommissie is bereikbaar via mail; sponsoring@oost-arnhem.nl of spreek 1 van hen aan langs het veld of in de kantine.

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.