Nieuws van de Topsport Commissie

Nieuws van de Topsport Commissie

De Topsport Commissie is blij om mee te kunnen delen dat Daan Teubler, 20 jaar, vanaf volgend seizoen aansluit bij de selectie van Oost-Arnhem. Daan heeft in het verleden in de D en C jeugd van Oost-Arnhem gespeeld en was nog geregeld als toeschouwer langs de lijn te vinden. Als korfballer is Daan allround inzetbaar, wat samen met zijn gedrevenheid een mooie aanvulling is op onze huidige selectie.

Daan Stelt zicht kort even voor:

Hoi allemaal, Ik ben Daan Teubler (een aantal van jullie kent mij al) en ik woon in Didam met mijn vader, moeder en mijn broertje Bas die ook bij OA speelt. Ik volg momenteel de opleiding VeVa mechatronica, wat een voor opleiding is voor defensie. Ik ben met 7 jaar begonnen met korfbal bij MIA in Amersfoort waar ik toen nog woonde. In 2008 zijn we verhuisd naar Duitsland en toen heb ik voor het eerst kennis gemaakt met OA. Ik ben in de D1 begonnen en toen de C1 en nog twee seizoenen oost <12 mogen ervaren. Ik heb na OA een aantal clubs doorlopen zoals KVZ (C) en DVO (B&A). Op dit moment speel ik in het tweede van Wageningen. Ik heb erg veel zin om mij volgend seizoen aan te sluiten bij de selectie van OA en te zien of ik nog meer uit mezelf kan halen!
Groetjes Daan

We heten Daan van harte welkom en wensen hem veel plezier en succes.

Namens de Topsport Commissie,

Frank van het Kaar

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.