Midweek team slaat dubbelslag

Midweek team slaat dubbelslag

Het Midweek team van Oost-Arnhem heeft een mooie dubbelslag geslagen op het gebied van sponsoring! Matthijs Tempels van Townsville en Ruben Beekman van Beekman Belasting Arnhem sponsoren voor de komende drie jaar de shirts van het midweek team. Het logo van Townsville staat op de borst en het logo van Beekman Belasting Arnhem op de rug van de wedstrijdshirts. Na de selectie van Oost-Arnhem (OA1 en OA2) het derde team dat zowel op de borst als op de rug gesponsord wordt, hoe mooi is dat!

ondertekening sponsorovereenkomst

Mooie betrokkenheid

Ruben Beekman (zelf speler van het midweekteam) en Matthijs Tempels (zijn vrouw Marsinah speelt in het midweekteam) vonden het tijd om het midweek team vol in de schijnwerpers te zetten. Een team dat nog geen shirtsponsor had en nu in één klap twee sponsors op haar shirt mag presenteren. Dat zal de prestaties en zeker het plezier tot grote hoogten stuwen. Een mooie betrokkenheid van zowel speler (Ruben) als partner (Matthijs) van een speelster bij het team èn Oost-Arnhem, daar zijn wij trots op.

Wat en wie is Townsville en Matthijs Tempels?

Matthijs Tempels is de afgelopen paar jaar een graag geziene gast bij Oost-Arnhem en bovendien trouwe supporter. Hij verzorgt de livestream van de thuiswedstrijden in de zaal van OA1. Voor de mensen die niet kunnen komen, een fijne manier om toch de wedstrijd te kunnen volgen. Hiernaast is zijn vrouw Marsinah al jarenlang een Oost-Arnhems meisje, zij speelt op dit moment in het Midweeks team.

Zijn bedrijf Townsville schrijft software in de breedste zin des woords en zorgt er voor dat systemen met elkaar geïntegreerd worden. Voor Oost-Arnhem heeft hij bijvoorbeeld geregeld dat wij met de i-phone het scorebord langs het veld kunnen bedienen.

Wil je als bedrijf software ontwikkelen, systemen met elkaar (laten) integreren of een goed advies krijgen over alle mogelijkheden op het gebied van de digitale wereld, Matthijs is je man! Op dit terrein is hij echt een kennisfactor waar je als bedrijf veel plezier aan gaat beleven. Neem vooral contact met hem op om samen de vele kansen op dit gebied te onderzoeken.

Wat en wie is Beekman Belasting Arnhem en Ruben Beekman?

Ruben Beekman is al jarenlang speler bij Oost-Arnhem. Sinds kort speler van het midweekteam en daarvoor vaste kracht bij OA5 (nu OA6).

Achter het bedrijf Beekman Belasting Arnhem zit Ruben Beekman. Hij ondersteunt niet alleen particulieren maar zeker ook zzp-ers met de administratie en hun belastingaangiften. De meeste mensen kunnen zelf de aangifte Inkomstenbelasting maken maar in bijzondere situaties als koop en verkoop van je woning, trouwen/scheiden of bij geboorte/overlijden is het heel handig om professioneel advies te krijgen. Niet voor iedereen de favoriete bezigheid om een belastingformulier zo goed mogelijk in te vullen. Heb je hiervoor hulp nodig dan hoef je niet meer te zoeken: Beekman Belasting Arnhem! Ruben Beekman werkt met vaste prijzen dus geen verrassingen achteraf.

Ook ondersteunt Beekman Belasting Arnhem via een gemeentefonds verschillende verenigingen en stichtingen bij het inrichten en voeren van de administratie. Wil je hier alles over weten, neem vooral contact met Ruben Beekman via: ruben@beekmanbelasting.nl

Nog meer sponsornieuws?

Denk je naar het lezen van dit mooie bericht: ik wil ook wel een team sponsoren en daarmee Oost-Arnhem ondersteunen? Neem gerust contact op met de sponsorcommissie. Gerthy Starink en Remy Emons kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. In overleg kan (bijna) alles is hun insteek. De sponsorcommissie is bereikbaar via mail: sponsoring@oost-arnhem.nl

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.