Laatste veldwedstrijd seizoen 2017/2018

Laatste veldwedstrijd seizoen 2017/2018

Dit speelweekend stond in het teken van kampioenschappen, afscheid, en bedankjes. De wedstrijd OA 1 – Groen Geel 1 gaat om wie op de 4e plek eindigt. Twee aanvallend ingestelde ploegen lieten een zeer aantrekkelijke wedstrijd zien waar Oost-Arnhem aan het eind genoeg kansen heeft gehad om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Helaas zijn deze kansen niet benut waardoor Groen Geel met de winst naar huis ging.

Doordat het 1e team de afgelopen periode veel blessureleed heeft gekend, was Ron genoodzaakt nieuwe samenstellingen het veld in te sturen. Waar we in de zaal af en toe moeite hadden met het aanpassen van opstellingen is hier afgelopen veldseizoen niks van te merken. We scoren over de volle breedte zijn over alle schijven gevaarlijk. Dit is voor volgend seizoen een belangrijk punt om in de zaal te kunnen meedraaien in de hoofdklasse.

De selectie krijgt de komende tijd rust. Na een zeer geslaagd seizoen heeft iedereen dit dik verdiend! Hopelijk staat iedereen op 15 augustus (eerste training) weer top fit aan de start van seizoen 2018/2019. OA 2 in de zaal reserve 1e klasse, op het veld reserve overgangsklasse! OA 1 zal volgend seizoen op veld en in de zaal in de hoofdklasse uitkomen!

Voorafgaand aan deze wedstrijd overhandigde Ruud Bekkers (hoofdsponsor A!tention) de selectie een cheque van 250 euro voor het behalen van de twee kampioensschappen. Nogmaals dank voor dit cadeau!

Tot volgend seizoen.
Rick Verdouw

Ruud Bekkers (hoofdsponsor A!tention) overhandigd de selectie een cheque van 250 euro

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.