Koop nu jouw bril en/of contactlenzen bij ‘Polman opticiens’ en verdien 10% van de aanschafwaarde voor OA!

Koop nu jouw bril en/of contactlenzen bij ‘Polman opticiens’ en verdien 10% van de aanschafwaarde voor OA!

Met trots mogen wij jullie mededelen dat m.i.v. heden ‘Polman opticiens’ bordsponsor is van Oost-Arnhem, zowel in de zaal als ook op het veld.

Wanneer een lid van Oost-Arnhem of een familielid (oma’s, opa’s, ooms, tantes, etc.) van een lid van Oost-Arnhem of … of … aangeeft bij aankoop van een bril (en/of brillenglazen) en/of lenzen een relatie te hebben met Oost-Arnhem krijgt Oost-Arnhem 10% van de aanschafwaarde van de bril (en/of brillenglazen) en/of lenzen van Polman opticiens in haar clubkas gestort. Dit geldt niet voor ‘lopende acties’.

U vindt de vestigingen van Polman opticiens rond Arnhem en omgeving.
voor openingstijden zie: www.polmanopticiens.nl/contact
Wij heten Polman opticiens een warm welkom. Oost-Arnhem waardeert het enorm dat zij gekozen hebben om bordsponsor te worden van Oost-Arnhem. Wij gaan er dan ook vanuit dat onze leden, familieleden en … (waar mogelijk) voor ‘Polman opticiens’ kiezen!!!

Heeft u nog, vanuit uw aanvullende zorgverzekering, in 2023 recht op een brillenvergoeding dan is nu het moment om een afspraak te maken bij 1 van de vestigingen van Polman opticiens.

© 2023 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.