Jetzt geht’s los!

Jetzt geht’s los!

Oost-Arnhem speelt tegen het Duitse nationale team

Maandag 4 december speelt Oost-Arnhem 1 om 21.00 uur in hal 4 een oefenwedstrijd tegen het Duitse nationale korfbalteam in Valkenhuizen. Het Duitse nationale team heeft Oost-Arnhem uitgekozen om zich voor te bereiden op het Europees kampioenschap landenteams in 2018 Friesland.

Een bijzondere wedstrijd waarbij we flink aan de bak moeten. Het Duitse nationale team, is een aansprekende internationale tegenstander met een 5e plaats op het Europees kampioenschap in Dordrecht 2016. Het team heeft een 4e plaats behaald tijdens de WorldGames in Wroclaw en staat plaats 4 op de IKF ranking. Het Duitse team wordt getraind en gecoached door de Nederlandse trainer Wilco van den Bos.

Iedereen is van harte uitgenodigd om Oost-Arnhem aan te moedigen en we hopen op een mooie interlandsfeer Nederland-Duitsland.

Vanaf 20.00 uur speelt Oost Arnhem 2 een oefenwedstrijd in hal 3. Het belooft een mooie korfbalavond te worden, dus komt allen!

Foto: Marco Spelten

 

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.