Henco Pullen vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer

Henco Pullen vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer

Nieuws van de Topsport Commissie

Wij zijn blij jullie te kunnen melden dat Henco Pullen (37jr.) vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer wordt van de selectie van Oost-Arnhem 1. In het dagelijks leven is Henco actief als leerkracht van groep 8 in het basisonderwijs. Zijn korfballoopbaan is hij gestart in de jeugd van Oranje-Zwart te Zwolle. Op zijn 22e is hij samen met zijn huidige vrouw Janine bij Dos’46 in de selectie gaan spelen. Daar heeft hij op clubniveau alles meegemaakt, waaronder kampioenschappen en 3 Europacups.

Na zijn actieve carrière als speler is Henco 5 jaar hoofdtrainer geweest van de selectie van Sparta Zwolle, waarmee hij van de 1e klasse is opgeklommen naar een stabiele hoofdklasser.

Naast korfbal is hij gek op sporten, zoals hardlopen, mountainbiken en wielrennen, maar ook het kijken naar topsport vind hij prachtig. Samen met zijn vrouw en 2 kids (Thom 8 en Ralf 5) genieten zij in hun vrije tijd van vakanties met de caravan.

Wij wensen Henco heel veel succes met deze nieuwe uitdaging!!!!

Namens de TSC

Raymond Damen & Frank van het Kaar

 

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.