Eerste nederlaag voor Oost-Arnhem 2

Eerste nederlaag voor Oost-Arnhem 2

Afgelopen zaterdag 6 oktober stond de wedstrijd DSC 3 – Oost-Arnhem 2 op het programma.

Even leek het alsof we met de pupillen op stap gingen. Want 9:00 vertrokken we richting Eindhoven. De wedstrijd begon 11:30 en konden op ons gemak inschieten en ons klaarmaken voor wederom een wedstrijd waar de teams beide voor de koppositie strijden. Het fluitsignaal ging en meteen was DSC op dreef, maar gelukkig had onze aanval hier direct een antwoord op. We waren voorbereid op een tegenstander waar zowel de mannen als vrouwen aanvallend zijn. Waaronder dame nr.6 Maaike Roubos, zij heeft de selectie ingeruild voor het derde team. Helaas konden we die tegenstand niet continu geven en liep DSC uit met 16-7.

De tweede helft kwamen we wat beter uit de startblokken en werden de korte kansen en schoten afgemaakt en kwam OA2 terug met 16-11. Maar als snel kwam DSC ook weer op gang en konden hen niet afstoppen waardoor er uiteindelijk 26-14 op de teller stond. De punten zijn helaas niet mee naar Arnhem gegaan, maar kunnen zeker mooie leerpunten meenemen voor komende wedstrijd.

Volgende week mogen we met de selectie afreizen naar het mooie Friesland, waar we hopelijk met vier punten pakken tegen Mid-Frylan.

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.