Berichtgeving Corona

Berichtgeving Corona

De uitbraak van het coronavirus in Nederland betekent dat wij extra alert zijn en maatregelen treffen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij volgen hierbij de centrale berichtgeving en richtlijnen van het RIVM en de KNKV. Afgelopen week hebben we regelmatig contact gehad met verschillende partijen en vandaag is daar concreet een advies uit naar voren gekomen. 

KNKV en wedstrijden

Alle korfbalwedstrijden tot en met 31 maart gaan niet door. We weten op dit moment nog niet of deze wedstrijden op een later tijdstip ingehaald worden, zodra wij daar meer over horen, zullen we iedereen daarover informeren. 

Play-off wedstrijden

De beide play-offwedstrijden van Oost Arnhem 1 tegen KCC 1 gaan tevens niet door. Op dit moment is niet bekend of en wanneer deze ingehaald gaan worden. Kaartjes voor de play-off wedstrijden blijven geldig. Bij definitieve afgelasting van de play-offs zullen we de juiste voorzieningen treffen. Mochten hier vragen over zijn, kun die stellen via play-offs@oost-arnhem.nl

Berichtgeving KNKV

Het KNKV heeft besloten alle korfbalwedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten. Ook adviseert het KNKV de verenigingen om tot en met 31 maart trainingen en bijeenkomsten niet door te laten gaan. 

Deze maatregel volgt op de additionele maatregelen, die het kabinet 12 maart afkondigde in verband met het coronavirus én diens oproep om sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Met deze maatregel volgt het KNKV het advies van het kabinet en sportkoepel NOC*NSF op.

Trainingen Oost Arnhem 

Voor de trainingen hebben we naast het advies van de KNKV een berichtgeving van het Sportbedrijf Arnhem ontvangen. Er zijn geen trainingen tot en met 31 maart. 

Alle sportaccommodaties van Sportbedrijf Arnhem zijn gesloten van vrijdag 13 maart tot en met 31 maart. De enige activiteiten die wel doorgaan in onze accommodaties zijn de reguliere activiteiten van de scholen, zoals de gymlessen en het schoolzwemmen.

Bestuur Oost Arnhem
Patrick
Frank
Babs

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.