Bart Reijgers trainer/coach van OA2

Bart Reijgers trainer/coach van OA2

Bericht van de Topsportcommissie – Na een lange zoektocht zijn wij er in geslaagd een opvolger te vinden voor de vertrokken trainer van Oost-Arnhem 2. Wij zijn verheugd dat na een aantal gesprekken wij met Bart Reijgers tot overeenstemming zijn gekomen om de functie van trainer/coach van OA2 op zich te nemen, daarnaast zal Bart ook als assistent van Henco Pullen gaan fungeren.

Bart stelt zich hieronder even kort voor:
Mijn naam is Bart Reijgers, geboren te Den Haag en opgegroeid in Amsterdam.
Als speler heb ik mijn actieve korfbal periode doorgebracht bij Rohda en kwam toen al regelmatig in contact met Oost-Arnhem.

Na mijn actieve spelersloopbaan ben ik met korte onderbrekingen bijna 30 jaar als actief als trainer/coach. Het meest recent de afgelopen jaren bij KV Wageningen als trainer/coach van de B1, A1 en een jaar als assistent van Erik van Brenk bij Wageningen 1.
Voor die tijd op diverse nivo’s van 2e klasse tot overgangsklasse, onder andere bij clubs als Oranje Nassau, KVA, Viko, DKOD en Atalante.

Wat minder interessant maar toch even voor de goede orde, ik ben 57 jaar jong, alleenstaand en heb 2 mooie inmiddels volwassen kinderen.
Op maatschappelijk vlak ben ik druk met mijn werk als warehouse manager bij de firma Nabuurs, in Oosterhout langs de A15.

Ik heb er zin in, gelukkig gaat de voorbereiding al snel weer beginnen.
Mochten we elkaar tegenkomen op veld of in zaal, schroom niet mij aan te spreken voor een praatje.
Tot snel.

Bart Reijgers

© 2022 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.