Ben jij al lid van de Vrienden van Oost-Arnhem?

Ben jij al lid van de Vrienden van Oost-Arnhem?

De meeste leden en ouders van leden zijn nauw betrokken en doen al veel om van Oost-Arnhem de ambitieuze, gezellige en warme vereniging te maken die we zijn. We hebben met zelfredzaamheid en inzet al veel bereikt de afgelopen 2 jaar: nieuwe velden, een nieuwe kledinglijn, een nieuwe website, nieuwe sponsoren, een mooie fotoshoot van de selectie, een nieuw dak op ons clubhuis, een flinke aanwas van jeugdleden door de organisatie van het schoolkorfbal en niet te vergeten kampioenschappen en vooral veel plezier. Dit allemaal zou niet gelukt zijn zonder de inzet van veel vrijwilligers.

En nu smaakt dit naar meer zodat we nog trotser kunnen worden. Graag willen we in 2019 het clubhuis gepimpt hebben omdat de club dan 90 jaar bestaat. We willen onszelf en onze gasten natuurlijk met dit jubileumjaar trakteren op een mooi clubhuis. Om de pimp-plannen samen te realiseren, hebben we middelen nodig om in de volle breedte de topclub te worden die we graag willen zijn.  Daarom richten we een Club van 50 (Vrienden van Oost-Arnhem) op, die er aan bijdraagt om deze plannen en onze wensen voor de toekomst voor elkaar te krijgen.

Hoe werkt de Club van 50
Wij willen aan het begin van het veldseizoen en bij de start van het zaalseizoen voor de leden van de Club van 50 een gezellige bijeenkomst organiseren. Tijdens de bijeenkomst willen wij de leden van de Club van 50 mee laten beslissen hoe de middelen van de Club van 50 besteed worden.
Wij publiceren de Club van 50-leden op de website en op een bord in het clubhuis. We willen natuurlijk laten zien dat we een Vriend van Oost-Arnhem zijn, daar zijn we trots op!

Voor de hele vereniging!

De opbrengst van de Club van 50 komt ten goede aan zaken waar de hele vereniging van profiteert (dus breedte- en topsport) en die niet gedekt worden via de normale begroting. Denk dan bijvoorbeeld aan bijdragen aan speciaal materiaal voor de jeugd, het kamp, trainingskampen, aanleg/onderhoud terras en speeltuin, verfraaien van het clubhuis, een nieuwe geluidsinstallatie, trainingsjassen voor jeugdtrainers, clinics voor trainers/spelers. Met andere woorden, heel OA profiteert van de opbrengsten van de Club van 50 èn je denkt mee over de bestedingen van de inkomsten van de Club van 50.Het eerste jaar willen we de opbrengsten inzetten voor de pimpactie van het clubhuis en hierbij willen we graag de leden van de Club van 50 betrekken.

Wie kan er lid worden?
Iedereen die OA een warm hart toedraagt, kan lid worden. Vrienden, vriendinnen, opa’s, oma’s, vaders, moeders, buren, etc. Ook bedrijven, teams en commissies kunnen lid worden van de Club van 50.

Wat zijn de kosten?

De kosten bedragen € 50 (of een veelvoud daarvan) per jaar. Je machtigt OA om deze bijdrage af te schrijven van je bank- of girorekening. Dit gebeurt op de eerste dag van het kwartaal dat volgt op je aanmeld-datum. Het lidmaatschap van de Club van 50 wordt aangegaan voor minimaal één jaar. Als dat jaar voorbij is, ontvang je een mailtje met de mededeling dat je lidmaatschap verlengd wordt, tenzij je reageert dat je je bijdrage wilt stopzetten. Daarom is het natuurlijk wel van belang dat we over je juiste gegevens beschikken.

Hoe kan je lid worden?
Wil je Vriend van Oost-Arnhem worden: Welkom bij de Club! Het inschrijfformulier vind je hier naar sponsoring@oost-arnhem.nl. Lever het volledig ingevulde en ondertekende formulier in bij één van de leden van de sponsorcommissie of het bestuur.

 

Meer informatie?
Wil je meer weten over de Club van 50, neem dan contact op met Remy Emons of Gerthy Starink e-mail sponsoring@oost-arnhem.nl.

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.