Aanmelden jeugdkamp 2018 – Ommen

Aanmelden jeugdkamp 2018 – Ommen

Vanaf vrijdag 13 oktober is het mogelijk om je aan te melden voor het jeugdkamp 2018. Dit jaar gaan wij in de week van zaterdag 7 juli tot en met zaterdag 14 juli 2018 naar groepsaccommodatie Emsland in Ommen. De locatie is voor sommige deelnemers een ‘oude bekende’. In 2015 zijn we daar ook al geweest en hebben we genoten van de mooie faciliteiten en omgeving.
Afgelopen jaar hebben we gemerkt dat vooral bij de jongere jeugd er veel nieuwe gezichten waren. Zij kennen deze locatie nog niet en voor hen is dus alles nieuw. Wordt het dan voor de oudere jeugd meer van hetzelfde? Nou, als jullie de kampcie inmiddels kennen, weten jullie dat wij elk jaar weer nieuwe programmaonderdelen introduceren! Tradities zijn er om afgeschaft te worden en dus komen we in Ommen weer met de nodige verrassingen. Daarnaast, waar we ook zitten, het is super om te zien dat de kinderen van alle leeftijdsgroepen samen optrekken en genieten.

Kosten
De kosten voor een gehele week zijn 160 euro per deelnemer. Gaat er een 2e deelnemer mee uit 1 gezin dan zijn de kosten voor het 2e kind 130 euro. Voor het 3e kind uit 1 gezin zijn de kosten 100 euro. In overleg is het mogelijk om een halve week mee te gaan (zaterdag tot woensdagochtend). Hiervoor zijn de kosten 80 euro, maar dan maak je niet het laatste deel van het jeugdkamp mee. Dat is natuurlijk jammer en daarom hopen we dat iedereen de hele week mee gaat! De ervaring leert dat de afgelopen dat bijna iedereen een hele week mee gaat.

Vanaf januari 2018 gaan wij kosten maken voor het verblijf in Ommen. Heb jij je aangemeld en meld jij je na 1 januari 2018 toch nog af, dan zullen wij genoodzaakt zijn om de gemaakte (verblijfs)kosten in rekening te brengen. Wij hopen natuurlijk dat dit niet nodig zal zijn. Immers willen wij weer met een grote groep feest vieren. Vorig jaar was dat met een record aantal van 110 kinderen en leiding.

Meld je aan!
Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Wil je toch heel graag mee, mail dan naar de Kampcie . Dan bespreken we de mogelijkheden.
Klik hier om te kijken wie zich hebben aangemeld.

Mocht je naar aanleiding hiervan vragen hebben, kan je altijd terecht bij de kampcie (of mail naar kampcie@oost-arnhem.nl)
Wij hopen dat ook jij weer meegaat!!

Kampcie
Rick Verdouw, Nynke Lokhorst, Carin van der Hoeven, Niels Jansen, Jeroen Polman en Bas van de Pijpekamp

© 2019 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.