Aanmelden jeugdkamp 2024

Aanmelden jeugdkamp 2024

Haverkamp in Hengelo | zondag 7 juli t/m zaterdag 13 juli 2024

Wie wil de zomervakantie nou niet beginnen met een gezellige week op kamp samen met je korfbalvriendjes en vriendinnetjes? Elk jaar organiseert de Kampcommissie een spetterend begin van de zomervakantie voor alle jeugdleden.

Vanaf vrijdag 13 oktober is het mogelijk om je aan te melden voor het jeugdkamp 2024. Dit jaar gaan wij in de week van zondag 7 juli tot en met zaterdag 13 juli 2024 naar groepsaccomodatie de Haverkamp in Hengelo. Deze locatie hebben we nog niet eerder bezocht en dat maakt het natuurlijk extra leuk en spannend. Tijdens de zoektocht naar een leuke nieuwe locatie, waren we direct “verliefd” toen we daar werden rondgeleid. Als je de foto’s op de site van deze accommodatie ziet, snap je vast wel waarom!

Een nieuwe locatie nodigt natuurlijk uit om ook nieuwe activiteiten te gaan verzinnen. Je zult dus merken dat we in Hengelo weer met de nodige verrassingen zullen komen. Daarnaast, waar we ook zitten, het is super om te zien dat de kinderen van alle leeftijdsgroepen samen optrekken en genieten.

Kosten jeugdkamp 2024

Niet geheel onbelangrijk om van tevoren te weten zijn de kosten voor het jeugdkamp.

  • Hele week 1ste deelnemer 175 euro
  • Hele week 2de deelnemer 140 euro
  • Hele week 3de deelnemer 110 euro
  • Halve week deelnemer 100 euro
  • Hele week leiding 100 euro

Mocht je zoon/dochter graag mee gaan maar is het financieel niet haalbaar, schroom niet en neem contact op met de kampcie. Samen kijken wij dan naar een passende oplossing!

Vanaf januari 2024 gaan wij kosten maken. Heb jij je aangemeld en meld jij je na 1 januari 2024 toch nog af, dan zullen wij genoodzaakt zijn om de verblijfskosten in rekening te brengen. Wij hopen natuurlijk dat dit niet nodig zal zijn.

Wil jij mee met het jeugdkamp? Meld je dan aan via dit formulier.

Bekijk via deze link wie er nog meer mee gaat!

 

Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, je kan altijd bij ons terecht.

De kampcie!

Mats, Jesse, Bas, Carin, Lotte, Babs en Willemien

kampcie@oost-arnhem.nl

 

Bekijk hier nog eens de kampfilm van 2023

Oost-Arnhem jeugdkamp 2023 kampfilm – YouTube

© 2024 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.

Ontdek meer van Korfbalvereniging Oost-Arnhem

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder