Jubileumweekend

Jubileumweekend

Op 1 juli 2019 bestaat Oost-Arnhem 90 jaar en dat vieren we eind juni met een jubileumweekend. Vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni staan geheel in het teken van het ons 90-jarig bestaan. 

Vrijdag 28 juni
Een speciale avond voor onze leden met een heuse PubQuiz. Maak een team van 5/6 personen en schrijf je in voor een quiz in onze nieuwe clubhuis. 

Zaterdag 29 juni
Deze jubileumdag zijn er meerdere activiteiten. In de ochtend zijn er twee korfbalclinics verzorgd door Korfbalstars voor de jeugd, er wordt geschminkt en natuurlijk zijn er springkussens op het veld te vinden. in de middag vindt er een topkorfbalwedstrijd plaats: onze helden van vroeger tegen echte Oost-Arnhemmers! Om 16.00 is de officiële receptie met de opening van ons nieuwe clubhuis! Eten wordt op deze dag verzorgd door Gerben en Coreisha van Opgerold en we sluiten het jubileum feestelijk af met een feest in de tent!

Tot dan!
Jubileumcommissie (jubileum@oost-arnhem.nl)
Anna, Babs, Desiree, Jill, Marin en Sanne


Eten verzorgd door Opgerold
Het zal op een food festival idee worden geserveerd, waarbij je op meerdere plekken iets te eten kunt halen.
Aanmelden is noodzakelijk via het onderstaande formulier.

Het menu kun je hier bekijken.


Hulp nodig!
Om het jubileumweekend voor iedereen onvergetelijk te maken, hebben we jullie hulp hard nodig. Tijdens de dag zullen we vrijwilligers nodig zijn voor de bar, bij het eten, voor de verkoop van muntjes, begeleiding bij de springkussens enzovoort. Vele handen maken licht werk!

Wil je helpen, geef je dan op via onderstaande link. 


© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.