Jeugdtoernooi 2018

Jeugdtoernooi 2018

Via deze pagina zullen wij u chronologisch informeren over alles wat te maken heeft met het Oost-Arnhem Jeugdtoernooi 2018. Heeft u vragen en/of opmerkingen stuur dan een e-mail naar toernooi@oost-arnhem.nl.

1 mei 2018

Vandaag zal er naar de contactpersonen van de verenigingen een e-mail gaan ivm kamperen op het veld en een feestavond op zaterdagavond. De bedoeling is dat de vereniging met eigen tenten kunnen blijven slapen op ons veld. Meer informatie volgt z.s.m.

Afgelopen week hebben wij met de gemeente contact gehad over een extra veld voor het jeugdtoernooi 2018. Inmiddels hebben wij “Groen licht” gehad. Hierdoor kunnen wij alle teams laten spelen en het karakter van ons toernooi behouden.

17 april 2018

Inmiddels hebben wij alle teams verdeeld in de verschillende groepen/klasse voor het jeugdtoernooi 2018. Wij verzoeken de verenigingen om eventuele correcties, foutieve vermeldingen, etc… door te geven aan toernooi@oost-arnhem.nl. De teamindeling kunt u hier vinden.

10 april 2018

Aanmelden voor het jeugdtoernooi is inmiddels niet meer mogelijk.

© 2019 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.