Koppelschieten 2017

Koppelschieten 2017

Het is al een echte traditie: koppelschieten! Dit jaar hebben we dezelfde opzet als in de vorige editie. De jongste jeugd speelt het toernooi namelijk al op vrijdagavond 2 juni (trainingsavond). Het seniorentoernooi (vanaf de C-jeugd en hoger) vindt plaats op zaterdag 3 juni vanaf 13.00 uur.

Koppelschieten D/E/F jeugd
De kleine ‘grote’ schutters van onze vereniging mogen al op vrijdagavond 2 juni de strijd met elkaar aan gaan. Inschrijven voor het koppelschieten gaat via je trainer/ training. Jan Wassink komt bij alle ploegen langs om de koppels in te schrijven.
Weet jij al met wie je dit jaar schiet?

Globaal programma:
17.45 uur Aanwezig
18.00 uur Start koppelschieten
19.30 uur Finale

Koppelschieten C, B, A-jeugd en senioren
Wie zijn de opvolgers vader en zoon Frank & Krijn? En komen zij hun titel dit jaar verdedigen? We gaan het zien op zaterdag 3 juni. Inschrijven voor het toernooi kan via onze website. Klik hieronder op de inschrijflink. Weet jij al wie jouw koppelschietmaatje is?

Globaal programma:
12:45 uur Aanwezig
13:00 uur Start koppelschieten
16.30 uur Finales

Deelname aan het toernooi is gratis. Bij inschrijving gaan we ervan uit dat je er ook daadwerkelijk bent! Vragen? koppelschieten@oost-arnhem.nl.

Klik HIER om je direct aan te melden (alleen A-C jeugd en senioren)
Klik HIER voor de lijst met aanmeldingen (alleen A-C jeugd en senioren)

(Voor D-F komt Jan langs op de training. Dus dan hoef je dit aanmeldingsformulier niet in te vullen)

Jan en Guido

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.