Owens Corning nieuwe sponsor van OA

Owens Corning nieuwe sponsor van OA

Oplettende Oost-Arnhemmers hadden het afgelopen woensdag al kunnen zien, er is weer een nieuw bord aan het hek gehangen.

Al meer dan 75 jaar is Owens Corning wereldwijde dé toonaangevende producent van duurzame bouwmaterialen. Owens Corning is uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van glasvezeltechnologie. Met 15.000 medewerkers in 28 landen werkt Owens Corning aan kwalitatief hoogwaardige producten en diensten aan klanten over de hele wereld.

In Apeldoorn is Owens Corning met zo’n 150 medewerkers actief met de hightech productie van glasvezelvlies. Je komt het dagelijks tegen en vaak zonder dat je het merkt. Het wordt gebruikt in onder andere vloerbedekking en plafondplaten, maar bijvoorbeeld ook in vliegtuigen en auto’s.

Owens Corning is bijzonder trots op het feit dat ze marktleider zijn in de productie van plafondplaten waar glasvezelvlies in is verwerkt, wereldwijd! Niet voor niets is Owens Corning “Wereldbedrijf in Apeldoorn!”

Speciale dank van de sponsorcommissie aan Ewoudt Nekkers (vader van Jelle, C1) en Jeroen Polman voor het tot stand komen van deze mooie overeenkomst.

© 2020 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.