Nieuwe sponsor van Oost-Arnhem – Snackbar ‘t Beumertje

Nieuwe sponsor van Oost-Arnhem – Snackbar ‘t Beumertje

We zijn trots te kunnen melden weer een sponsor te hebben gecontracteerd. Snackbar ‘t Beumertje (bij velen bekend van de Vitesse frikandel) is voor de komende 3 jaar bordsponsor. Het nieuwe bord met vrolijke reclame hangt inmiddels aan het hek. Bijzondere aan deze sponsorovereenkomst is dat de eigenaar (opa van May-Britt, F2) Gerrit Jan Beumer een ondernemer is uit de directe omgeving van Oost-Arnhem. Wij hopen dat iedereen de komende tijd eens de moeite neemt bij ‘t Beumertje op de Zaslaan binnen te lopen voor een heerlijke snack of compleet menu. Als je er eens geweest bent, kom je er vast vaker….

Mocht u nu ondernemer zijn, uw bedrijf onder de aandacht willen brengen en daarmee Oost-Arnhem steunen, neem gerust contact op met de sponsorcommissie. Gerthy Starink en Remy Emons kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. In overleg kan (bijna) alles is hun insteek. De sponsorcie is bereikbaar via mail; sponsoring@oost-arnhem.nl of spreek 1 van hen aan langs het veld of in de kantine.

© 2021 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.