AnnjoyLife – nieuwe sponsor van Oost-Arnhem

AnnjoyLife – nieuwe sponsor van Oost-Arnhem

Met AnnjoyLife biedt Annemarie Kars (moeder van de broers Broenink) een programma voor jong en oud met binnen- en buitenactiviteiten, zowel voor de beginnende als doorgewinterde sporter. Laagdrempeligheid, betaalbaarheid en persoonlijke aandacht heeft ze hoog in het vaandel. Annemarie heeft jarenlange ervaring met het geven van sportlessen, variërend van Sportief Wandelen tot peutergym en van Aerobics tot hardlopen. Ze komt uit een sportief nest en is een bekend gezicht in Rheden en omstreken.

“Sporten is ons met de paplepel ingegoten, het maakt een belangrijk deel uit van ons leven en ik wil het graag met anderen delen. AnnjoyLife heeft veel te bieden. Qua zaallessen is er keuze uit BodyFit Combi, BodyShape & Pump en Yoga & Pilates. Voor de BodyFit & AquaFit les zijn al zoveel aanmeldingen binnengekomen dat er inmiddels een wachtlijst is! MindFit is een goede optie wanneer je behoefte hebt aan mentale ontspanning. De buitenactiviteiten bestaan uit Sportief Wandelen, Bootcamp en Running voor beginners en gevorderden, dus je kunt bewegen op ieder niveau. Wil je een bewegingsprogramma op maat, dan is er Personal of Small group training, waarbij je werkt naar haalbare doelen die we van tevoren bespreken. En dan is er nog KidsCross, een buitenactiviteit die wordt gegeven in Velp en Rheden voor kinderen van 8-12 jaar. Heerlijk met de kids de natuur in met ren- en beweegspelletjes, hutten en dammen bouwen, klimmen en klauteren. Een gezond en speels uurtje op de woensdagmiddag”.

Ook met (chronische) klachten of een fysieke beperking kun je terecht bij AnnjoyLife. “Hoeveel mensen lopen met klachten, worden behandeld, doen de bijbehorende oefeningen en krijgen na een pijnvrije periode weer last? We zijn allemaal mensen, dus die oefeningen raken in het slop. Structureel werken aan het verbeteren van je spierkracht, spieruithoudingsvermogen en je conditie zet uiteindelijk pas echt zoden aan de dijk. De tijd dat je 6 weken niks mocht doen na een blessure hebben we gelukkig achter ons gelaten. Er is altijd een alternatief voor beweging”.

Meer informatie, het lesrooster en de mogelijkheid om mee te doen met een gratis en vrijblijvende kennismakingsles vind je op www.annjoylife.nl. Op Facebook kun je AnnjoyLife volgen d.m.v. het liken van de Facebook pagina

“We weten inmiddels allemaal hoe belangrijk het is om te bewegen, ongeacht leeftijd, en ik denk dat er met mijn gevarieerde aanbod voor elk wat wils is. En wees eerlijk: hoe fijn is het om je fit en energiek te voelen? Mijn motto is dan ook: AnnjoyLife, geniet van het leven en voel je fit.

© 2023 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.