Aanmelden jeugdkamp 2022

Aanmelden jeugdkamp 2022

Vanaf vrijdag 22 oktober kun jij je weer aanmelden voor het Oost-Arnhem jeugdkamp. Weet je nog…

…. dat onwijs leuke kamp waar je een week geniet van een smaakmakend programma

…. dat kamp waar de hele vereniging naar toe leeft

…. dat kamp waar jij met al je teamgenoten en andere leeftijden samen bent en iedereen zorgt draagt voor elkaar

…. dat kamp wat normaal gesproken jaar in jaar uit georganiseerd wordt

…. dat kamp waarvoor je de eerste week van de zomervakantie vrijhoudt omdat jij dit NIET wil missen!

Je zou dat Oost-Arnhem jeugdkamp bijna vergeten na twee jaar van afwezigheid, maar de kampcie is blij te melden dat wij van 23 juli 2022 tot en met 30 juli 2022 een groepsaccommodatie in Ommen hebben vastgelegd. De eerste kampcie vergadering is alweer achter de rug. Het agendapunt of alle kampcieleden dit jaar weer bereid zijn om een fantastisch jeugdkamp neer te zetten, werd dan ook volmondige: ‘JAAA!’. Om je geheugen even op te frissen of een beeld te krijgen van het Oost-Arnhem Jeugdkamp klik dan hier!

De kosten voor een gehele week zijn 165 euro per deelnemer. Gaat er een 2e deelnemer mee uit 1 gezin dan zijn de kosten voor het 2e kind 135 euro. Voor het 3e kind uit 1 gezin zijn de kosten 105 euro. In overleg is het mogelijk om een halve week mee te gaan (zaterdag tot woensdagochtend). Hiervoor zijn de kosten 85 euro, maar dan maak je niet het laatste deel van het jeugdkamp mee. Dat is natuurlijk jammer en daarom hopen we dat iedereen de hele week mee gaat! De ervaring leert dat bijna iedereen uiteindelijk een hele week mee gaat.

Vanaf januari 2022 gaan wij kosten maken. Heb jij je aangemeld en meld jij je na 1 januari 2022 toch nog af, dan zullen wij genoodzaakt zijn om de gemaakte (verblijfs)kosten in rekening te brengen. Wij hopen natuurlijk dat dit niet nodig zal zijn.

Wil jij mee met het jeugdkamp? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, kan je altijd terecht bij de kampcie (of mail je naar kampcie@oost-arnhem.nl)


De kampcie!

Carin van der Hoeven, Jeroen Polman, Lotte van der Hoeven, Jesse de Graaf, Mats Filius, Bas van de Pijpekamp en Willemien Kragt

 

© 2022 De officiële website van korfbalverening Oost-Arnhem | Realisatie: A!tention B.V. | Hosting: A!tention Hosting B.V.